Dekabr Viacúčelový Skladacie Kufri Skladovanie Organizátor S Vekom Prenosné Auto Úložný Box Kufri Organizátor

€12.74


[xlmodel]-[custom]-[8888]

Viacúčelový Skladacie Kufri Skladovanie Organizátor S Vekom Prenosné Auto Úložný Box Kufri Organizátor

Funkcie:

Vyrobené z prvotriednej kvality PU kože, má krásny vzhľad a kvalitné prevedenie. Je vysoko odolná, oderu a poškriabaniu. Široké dno zaručuje stabilitu a pevnosť.

Skladacia Úspora Priestoru Dizajn.Tento viacúčelový batožinového priestoru organizátor box udržuje vaše auto uprataný a vaše veci dobre usporiadané. Jeho veľmi ľahko rozšíriť a v priebehu minúty ste pripravení, aby sa vaše veci a potraviny v usporiadaného módy. Tiež, Suchý zips, popruhy podržte ju v uzavretej polohy, keď nie v použitie.

Nepremokavá, Ľahko Sa Čistí.Tento skladacie kufri organizátor je vyrobený z nepremokavého materiálu a udržuje váš tovar dobre chránený pred striekajúcou vodou a vlhkosťou. Je veľmi ľahko sa čistí, stačí ho utrieť handrička a dostať to čisté ako nové.

Udržuje Vozidlo Dobre Organizovaná, Úhľadné A Čisté.Tento kmeň organizátor je veľmi užitočné v šetrí váš vzácny úložný priestor a je vhodný pre širokú škálu vozidiel, viz. auto, sedan, SUV, ako aj pre iné vonkajšie a vnútorné použitie.

Moderné A Módne NON-SLIP Dizajn.Jednoducho uložiť váš nákupný položiek, potraviny atď. a zabrániť im v koľajových tu a tam, a pohybuje sa celom kmeni. Rozvíjajúce a skladanie je hračka. To je veľmi užitočný produkt, ktorý spĺňa potreby každodenného života.

Špecifikácie:

Materiál: PU

Farba: Ako na obrázku zobrazené

Veľkosť: S: Dĺžka: 30 cm(11.81 v) ,Široký: 30 cm(11.81 v), Vysoká: 30 cm(11.81 v)

M:Dĺžka: 40 cm(15.75 v) ,Široký: 30 cm(11.81 v), Vysoká: 30 cm(11.81 v)

L: Dĺžka: 55cm(21.65 v) ,Široký: 30 cm(11.81 v), Vysoká: 30 cm(11.81 v)

Množstvo:1Pc

Poznámka:

1.Prechod: 1cm=10 mm=0.39 palec

2.Prosím, dovoľte 0-3 chyby spôsobené ručné meranie. pls uistite sa, že nemáte myseľ pred vás cenovú ponuku.

3.V dôsledku rozdielov medzi rôznymi monitory, obrázok sa nemusí odrážať skutočný farba položky. Ďakujeme!

Balenie obsahuje: (Bez maloobchodného balenia)

1Pc x Kufri Skladovanie Organizátor

[xlmodel]-[foto]-[0000]

[xlmodel]-[custom]-[51561]

[xlmodel]-[custom]-[8888]

1.O Nás: Vítame vás v našom internetovom obchode sú na internetovej stránke prvý. Nájdete úžasnú škálu vysoko kvalitné lacné výrobky tu.. naša spoločnosť má 5 rokov, internet predávať skúsenosti. budeme sa tiež venovať väčšiu pozornosť na náš zákaznícky servis. Môžete sa na nás kedykoľvek obrátiť a my vám vyriešiť problémy pre vás ihneď. 2.Platby: 1. Akceptujeme Alipay, Západ Union, Money Gram . VŠETKY hlavné kreditné karty sú akceptované cez bezpečné platby procesu. 2. Pre bezpečné problém, prosím, potvrďte ho po uhradená. 3.Spokojnosť Zákazníka: 1.Ak máte akékoľvek otázky, neváhajte nás kontaktovať. Zaviazali sme sa k vašej 100% spokojnosti. 2.Prosím, dajte nám príležitosť vyriešiť akýkoľvek problém.Chápeme obavy a frustrácie môžete mať a bude sa snažiť vyriešiť problémy. 4.Dopravy: dodacia lehota: Po platby,všetky položky bude odoslaná do 7 pracovných dní.Po dodaní,zašleme sledovacie číslo na vás pre vašu objednávku,môžete sledovať vaše objednávky sledovanie webových stránkach. Package: Všetky položky sú profesionálne plná veľkej starostlivosti, aby sa zabezpečilo bezpečné dodávky 5.Návrat Politiky: 1.Ak chcete vymeniť položky , musíte kontaktovať nás do 7 dní od prijatia vašej objednávky. A vy by ste mali platiť ďalšie poplatky za doručenie ; 2.Ak sa chcete vrátiť túto položku , musíte kontaktovať nás do 7 dní od prijatia vašej objednávky. A budete musieť uhradiť náklady spojené s prepravou,po tom, čo som recived táto položka,zašleme späť všetky peniaze na vás. 6.Spätná väzba : pls, dajte nám postive spätnej väzby po tom, ako sa vaše balík,ak máte akékoľvek otázky o našich tovaru. plsss dajte nám vedieť ,kontaktujte nás prostredníctvom okno grafu, alebo mi poslať správu budeme riešiť problém v tom najlepšom svetle. ďakujeme !

Štítky: kufri box storag, box kufri, auto storag, okno v kufri auta, taška do batožinového priestoru, auto storag box, taška auto, okno auta, Kufri, box batožinového priestoru.


( 1 Hodnotenie )

Počet