Moderné LED Svetiel Prívesok Nordic Sklenený Prívesok Lampy, Jedálne, Obývacej Izby, Kuchyne, Spálne, Interiérové Dekorácie, Závesné Lampy

€10.16


Extra služby: môže podporiť nákup, podpora veľkoobchod Ak dostanete nefunkčný balíka. Prosím neotvárajte sporov a sporov. Prosím neotvárajte sporov a sporov. Prosím neotvárajte sporov a sporov. Prosím, kontaktujte zákaznícky servis v čase. Sme si poslať nové pre vás. Ďakujem vám, drahé kupujúceho. Rozmery produktu: 20 CM/40 CM, Farba:Dymové šedá/zelená/žltá Štýl:moderné LED sklenený prívesok svetlá Materiál: sklo Žiarovka typ: E27 Napätie:90-240v Miest Využitie: Hotel office Hala Teahouse Čaj Bar Domova Osvetlenie Zariadenie obývacia izba pub. Je to naozaj fotografoval obrázok z fotograf. Každý obraz je skutočný záber zdroj fotograf. Nie po post-processing. Veľmi reálne, ak budete potrebovať ďalšie obrázky. Prosím, kontaktujte zákaznícky servis.

Zobraziť podrobnosti

Každý detail produktu bolo prijaté. Pozrite si skutočný produkt jasnejšie.

Scenár ukazuje, Ďalšie Služby: svietidlami a inými tovar je možné zakúpiť na účet. Uveďte, prosím, fotografie produktov a veľkostí. 1: Prepravný režim: UPS, DHL, FEDEX TNT EMS Čína Príspevok:; Global lode (s výnimkou v niektorých krajinách alebo špeciálne vzdialených miestach); v prípade, Ak kupujúci zvolí spôsob dopravy, ktorý nie je vhodný pre obalu, predávajúci je povinný ju zmeniť. 2: v prípade, Ak kupujúci nebol tovar doručený na dlhú dobu, prosím, kontaktujte predávajúceho v čase. Prosím neotvárajte sporu. Predávajúci spracoval, aby na prvýkrát. 3: Colné odbavenie úlohy: predávajúci nie je zodpovedný za dovozné colné odbavenie balík, kupujúci je povinný prejednania.Kupujúci je povinný niesť ciel. Takto je oznámenie o ochranu práv a záujmov kupujúci: 1. Ak kupujúci obdrží balenia je balík rozbitie/vadu/Nesprávne tovaru rada, venujte, prosím, fotografie produktu v čase, kontaktné údaje predávajúceho pre po-predajný spracovanie objednávky. Prosím neotvárajte sporu. Zaviazali sme sa k manipulácii to správne a robiť naše najlepšie chrániť práva a záujmy zákazníkov.Ďakujeme, že ste 2. Vzhľadom na problém svetla počas fotografovania, môžu existovať rozdiely v aplikácii fotografie a objekty, zvážte, prosím, jasne, keď uvedení vašej objednávky neprijímame spory o týchto otázkach. Spätná väzba návrhy: 1: Našim cieľom je zabezpečiť pre všetky kupca s najlepšími tovaru a služieb, a usilovať sa o spokojnosť zákazníkov hrať na 100%. Spätnú väzbu a rady od kupujúcich je pre nás veľmi dôležité a iných kupujúcich. 2: Ak sú spokojní s našimi výrobkami a službami, prosím, dajte nám pozitívnu spätnú väzbu (päť-hviezdičkový hotel) za odmenu, ak sa cítite spokojní, môžete ho kontaktovať na čas zaoberať.

Kupujúci služby

Štítky: sklo nordic prívesok svetlo, kuchyňa lampa, úlohou svetlá, lampa led, e27 žiarovka led, 3d dragon lampa, prívesok svetlo cemente, krátke závesné osvetlenie, nastaviť obývacia izba lampa, Nordic.


( 1 Hodnotenie )

Počet