Kovové Motorových Pastorkom Výstroj Sťahovák Remover pre RC Vrtuľník Motorových Profesionálne RC Hračky Príslušenstvo

€5.61


Funkcie: 1. Vhodné pre 17 mm spoločného pneumatiky orechy. 2. Prijatie Hliníkovej zliatiny pre spracovanie, ľahké, pevné a trvanlivé. 3. Červený lesklý vzhľad, krásne a módne. Vlastnosti: Vyrobené z vysoko kvalitného kovu Tri veľkosti sťahovák hlavy k dispozícii sú To pomôže odstrániť výstroj z motorových Špecifikácie: Materiál: Kov Výška: 1Pcs, Farba: Modrá / Červená Hmotnosť: 42g Veľkosť: 55*39 mm/ 2.16*1.53 v Zoznam Balíkov: 1 * RC Auto Výstroj Sťahovák Odstraňovač

Ak ste nedostali vašu zásielku do 30 dní od zaplatenia, prosím, kontaktujte nás. Budeme sledovať zásielky a dostať späť k vám čo najskôr odpoveď. 1. Kupujúci je skoro potvrdenie bude vysoko ocenil po prijatí položky. 2 . Pretože vaša odozva je veľmi dôležité, aby naše podnikanie rozvoja. Ak ste spokojní s našimi produktov a služieb, úprimne vás pozvať na dovolenku pozitívnu spätnú väzbu pre nás. 3 . Prosím, kontaktujte nás pred odchodom žiadne negatívne alebo neutrálne spätnú väzbu. Budeme s vami spolupracovať, riešiť akékoľvek problémy.

Štítky: rc auto pastorkom výstroj, malé pastorkom výstroj, výstroj pastorkom rc, pastorkom sťahovák, motor pastorkom výstroj sťahovák odstraňovač, výstroj pastorkom, motor s pastorkom, medveď kontajner, pajero pinin, rc pastorkom výstroj.


( 1 Hodnotenie )

Počet