Zienstar-Touch Magic Bezdrôtová Myš Cestovné Ultra-Tenký Prenosný Mini Myši Kompatibilný s PC,MAC,Notebook,Android Windows

€14.56


Zienstar-Touch Magic Bezdrôtová Myš Cestovné Ultra-Tenký Prenosný Mini Myši Kompatibilný s PC,MAC,Notebook,Android, Windows 【Dotknite a Prejdite] vyzýva 2-pásmový dotykové posúvanie v plynulú a intuitívnu navigáciu. 【Ľahké a Ultra Tenké] vyzýva Štíhly a ľahký dizajn. Vyrobené z ABS+PC materiál, nebude zaberať USB port, keď sa použije. Ľahký a prenosný dizajn je najlepšou voľbou pre cestovanie. 【Tichý Tlačidlá] vyzýva Tichý ľavého a pravého tlačidla myši, Vhodné pre knižnice, konferenčné priestory, kaviarne a iné príležitosti. 【Ľahko Spojiť] vyzýva Vhodný pre všetky verzie s rozhraním Bluetooth, najďalej spojenie vzdialenosť môže dosiahnuť 15 metrov.Len musíte ho spárovať s vaším prístrojom na prvý čas, budúci čas, stačí kliknúť na ľavé alebo pravé tlačidlo myši. 【Široký Kompatibilné] vyzýva Pracuje s Bluetooth zariadeniami, ktoré spustenie systému Windows XP, VISTA, 7, 8 a 10. Žiadna podpora iPad,iPhone bluetooth spojenie.

Produkt Spec:

Bezdrôtová technológia: Bluetooth

Bezdrôtové vzdialenosť: 10-15 m

Veľkosť produktu:110*60*20 mm

Hmotnosť: 54±5g

Rozlíšenie: 1200dpi

Operačný cykly: po 1 000 000 cyklov

Batéria:1*AAA batéria(Nie je súčasťou)

Materiál: ABS Plast

Požiadavky na systém: Windows 2000/ 2003/ ME/ XP/ Vista/ Win7/ 8/ 10/ MAC OS/ Linux

Ako ho používať ?

Pod Windows/Linux:

1. Vložte batérie do myši, otáčajte na myši

2. Ako otvoríte počítač Nastavenie Prístroja - pridať bluetooth myš

3. Stlačte tlačidlo pripojenia bluetooth tlačidlo na myši ,počítač sa potom hľadajte v našej myši . Po tom, ako zistiť, náš myši kliknite na pripojenie ,a potom myšou môžete pracovať.

Pod Mac OS/ Iphone IOS systém:

1. Vložte batérie do myši, otáčajte na myši

2. Ako otvoríte počítač Nastavenia-Dostupnosť - Touch-Pomocné dotyk-Device-zariadenie Bluetooth - Bluetooth myš

3. Stlačte tlačidlo pripojenia bluetooth tlačidlo na myši ,potom váš prístroj bude vyhľadávať našich myši . Po tom, ako zistiť, náš myši kliknite na pripojenie ,vstupný PIN 0000,potom myšou môžete pracovať. Spec Obrázky:

Štítky: magic trackpad, myš, mause sem fio, bluetooth dobíjacia myš nabíjateľná, premium mini pc windows, nálepku myši mac, apple magic mouse, tp myš, sensei, myš bezdrôtová.


( 1 Hodnotenie )

Počet