Elektrickým Prúdom Sex Kit Elektro Stimulácia Kohút Peins Krúžok Elektro Šok Penis Masáž Krúžky Lekárske Tematické Sexuálne Hračky Pre Mužov

€12.03


Elektrickým Prúdom Sex Kit Elektro Stimulácia Kohút Peins Krúžok Elektro Šok Penis Masáž Krúžky Lekárske Tematické Sexuálne Hračky Pre Mužov Popis : Materiál: Vodivosť Vlákien, Farba :ako na obrázku Veľkosť: jedna veľkosť Zahŕňajú: 4 ks* penis krúžky 1 ks*kábel 1 ks *Políčko napájanie(dodáva sa bez použitia príručky a batérie ) Charakteristika Elektronických šokovej terapie Stimulovať spätnou z lympg masáž,Zmierniť únavu,Podporujú krvný obeh. to je pre elektro šok súpravy pre ženy, všetci-cez relaxačné elektro masér. Ako používať napájanie : zaťaženie AAA batérie do radič , prosím, upozornenie pozitívne a negatívne . pripojenie príslušenstva k radič. stlačte tlačidlo "off /on" na zapnutie stroja. trvá 4 ks penis krúžky v blízkosti kože v rovnakom čase,alebo to cann nefunguje . stlačte tlačidlo "mode" na výber elektro šok režime . stlačte tlačidlo "čas" pre nastavenie prác doby . stlačte tlačidlo "jazyk" vybrať jazyk. Pozornosť, Pretože silu mať silný elektro šok pocit , keď je prvé použitie eletro šok lekárske hračky ,prosím, zapnite na minimálnu frekvenciu, keď si má časti, v blízkosti ľudského tela a otvoriť program power. ak sa rozhodnete silný výkon ,ste maye cítiť bolesť. prosím nerozoberajte údržba políčko napájanie ,aby sa zabránilo škodám na políčko napájanie chceš niečo iné u dospelých hry? Uveďte váš sexuálny život poplatok s našimi elektro Šokovej Terapie masér.Skvelé pre erotické stimulácie svalov alebo holenie relaxačné elektro masáž ,to je sila pre elektro šok auta ,elektro šok vám dáva nekonečné potešenie možností a neobmedzené Šokovej Terapie scenáre. mierne bolesti a šteklenie s Rásť znecitlivenie sa budete nadšený,, to prinesie niečo iné . Zlepšiť svoj sexuálny život so svojím milencom,bez ohľadu na to, pre dospelých, hry alebo všetci-cez relaxáciu , to je najlepšie vybrať !!!užite si sex čas !!! Doprava

Keď si objednáte a dokončenie platby, budeme loď v nasledujúcich 2-5 pracovných dní. Upozorníme vás na prvý krát po balíku, je vám zaslaná.

Návrat & Vrátenie Peňazí

Ak výrobok má nejaké problémy po obdržaní balík do 7 dní, budeme výmena, alebo vrátenie a vrátenie po potvrdení problém.

Ak sa chcete vrátiť bez dôvodu, prosím, tovar vrátiť do 14 dní a povedzte nám sledovacie číslo. Návrat poštovné costwill hradí kupujúci.

Spätná Väzba & Recenzie

Ak máte otázky alebo problém s vašou objednávkou, prosím neváhajte a kontaktujte nás, ponúkame po službe v čase, budeme odpovedať do 24 pracovných hodín.

Prosím, nenechávajte negatívnej spätnej väzby, bez akéhokoľvek oznámenia. Vďaka za pochopenie vopred!

Ak ste spokojní s našimi výrobkami a službami, prosím, zanechajte nám 5 hviezdičiek hodnotenie.

Vaša podpora je naša hnacia sila, budeme pracovať ťažšie a naďalej zlepšovať. Ďakujem moc!

Štítky: electro sex, bdsm elektrickým prúdom, elektro, e stim, sex šok, elektrický kábel sex, uzar penis čerpadla, kohút, sex elektronický stimulátor, elektródy elektro stimulácia.


( 1 Hodnotenie )

Počet