Yiasangly 100ks Ručné 38x22mm Čierny Polyester Saténová Stuha Luky Mini Luk Šitie Príslušenstvo Svadobné Karty Zdobením

€6.28


100ks/veľa Ručné Black Luky Saténová Stuha Luky Dekoratívne Motýľ Väzby Na Vlasy Príslušenstvo&Odev Deco

1. Pozeráte sa na 100ks/veľa saténová stuha luky. 2. Materiál: Polyester atin páse s nástrojmi,100%polyester 3. Farba:Čisto Čierne 4. Vyrobené s 25 mm saténová stuha, luk je veľkosť je o 38 mm(dĺžka)*22 mm(výška) , veľmi dobré položky, ktoré majú byť použité v odevu, doplnky, hračky,vlasy barrettes, remeslá, ozdoby, prázdninový zábal, a balné, tieto vysoko kvalitné pásky majú vynikajúcu stálosť farieb a tvaru.

Vezmite prosím na vedomie, že luk farby sa môžu mierne líšiť vzhľadom na monitory.

POŠTOVNÉ: 1. Loď do USA cez Epacket s sledovania asi 7-14days. Loď do iných krajín prostredníctvom Čína Príspevok Air Mail s sledovania asi 30-45days!

2. Objednávky, ktoré boli spracované v rámci 1 pracovných dní platby overenie.

3. SLUŽBY TRANZITNÝ ČAS je poskytované dopravcom. Tranzitné časy sa môže líšiť, a to najmä počas prázdnin.

4. Ak ste nedostali vašu zásielku do 40 dní od zaplatenia, prosím, kontaktujte nás. Budeme sledovať zásielky a dostať späť k vám čo najskôr odpoveď. Naším cieľom je spokojnosť zákazníka!

PLATBY:

1. Akceptujeme platby cez Alipay LEN.

2. Platba musí byť uskutočnená do 7 dní .

Spätná VÄZBA:

Ak máte akékoľvek problémy alebo sa týka, čo sa s vašou objednávkou alebo produktov ,prosím správa nás a dajte nám šancu pomôcť vám pred odchodom akúkoľvek spätnú väzbu,sme presvedčení, že môže spôsobiť pozitívne výsledky v každej situácii a bude pracovať veľmi tvrdo zarobiť pochvalu.

Ďakujem veľmi pekne!!!

Štítky: neviditeľné top, linceria, ohlávka morská víla, crystal výbava, podprsenka moderné, farbu kože hornej, spodná bielizeň, plavky, podprsenka nastaviť kreslených, minim, golier avion.


( 0 Hodnotenie )

Počet