Princezná Vianočné Dlhé Šaty pre Dievčatá Vianočné Kostýmy pre Deti na Halloween Girl Šaty Detí, Santa Oblečenie Červená Zelená

€16.71


Veľkosti Grafu A Tipy

1.Šaty, dĺžka od podpazušia šaty spodnej časti.Je to v polovici carf dĺžka vianočný kostým pre dievčatá a deti . 2.Ručné meranie môže byť 1-3 cm chyba,veľkosť Jednotky je cm,1 palec=2.54 cm,1 cm=0.39 palec. 3.Na háčkovanie top je elastický a pretiahol rozsah je asi 44-88 cm. 4.Navrhol, vek a výška je len pre vašu informáciu,Prosím veľkosti Grafu starostlivo pred objednaním.

Popisy Produktov & Zobraziť

Téma: Vianoce Dievčatá Tutu Šaty pre Deti. Materiál: Vysoko Kvalitný Nylon Tyly+Elastické Háčkovanie Top+Kvety+Páse S Nástrojmi. Farba: Zelená, Červená. Príležitosti: Cosplay, Halloween, Karneval, Jungle Safari, Narodeniny,Party, Vianočné, Fotografovanie, Tanec, Výkon, Dovolenka, Nový Rok, Ples, Sprievod, Vianoce, Festival, veľká noc, Carnavil, Svadby, Valentines, Prvé sväté Prijímanie, Kvet Dievča, Krst,Vďakyvzdania a pod. Tipy: 1.Prispôsobený objednávky a Drop shipping, Aby sa obe privítali, Vlastný dizajn/ farba/ veľkosť/ myšlienky sú všetky prijateľné. 2.Vianočné Šaty Dievča s plnou tyly, takže šaty sú veľmi našuchorené,Pod zobrazené fotografie sú reálne.

Štítky: šaty quinceanera žltá, pre dievčatá oblečenie, infan oblečenie dievčatá, ze dievča oblečenie, nohavicovom kostýme dievčatá, džínsové šaty pre dieťa, plesové šaty, žlté, girlymax 2, dieťa boutique, dievča skupina kostýmy.


( 0 Hodnotenie )

Počet