Záhradné Rastliny Hrniec Živice Umelecký Portrét Socha Kvetináče Váza Kvetináč Dekor Kvetináče Vnútorný Kvetináč Veľké Rastlín Hrniec, Hrniec

€5.14


Popis:

MATERIÁL: Vyrobený z vysoko kvalitnej živice. Rastlina hrniec je ľahké a odolné na použitie. Tam sú niektoré rozdiely medzi Každý kvetináč s tým, že sú ručne maľované.

ROZMERY: planter je dutina je približne 2.56" priemer. Celý hrniec veľkosť: 6.69" výška x 4.92" šírka ( POZNÁMKA: Rastliny na obrázku nie je súčasťou dodávky.)

MULTI-ÚČEL: vedúci pôsobí ako držiak na pôde, môžete ho použiť rastlín mini zelené rastliny, ako sú bylinky, succulents alebo kaktusy.

DIY DIZAJN: Dizajn dievča účes podľa vašich kreatívnych nápadov. Kvet kvetináč hrniec je vhodný pre moderné domova, kancelárie, hotel, záhrady atď.

POZNÁMKA: Živica materiál, kombinácia hrubá a jemná, s časticami a malé nerovnosti na povrchu. To je účinok manuálne zručnosti.

Špecifikácia:

Materiál: Živica

Veľkosť: cca. 12.5x17cm/ 4.92x6.69 cm

Balenie Obsahuje:

1 Kus Rastlina Hrniec

Poznámka:

Farba sa môže mierne líšiť vzhľadom na kalibrácie farieb jednotlivých monitor.

Prosím, nechajte mierne meranie odchýlky vzhľadom na ručné meranie.

Štítky: veľké moderné sochárstvo, veľký hrniec pre rastlín, Moderné živice socha, sculptur, veľké kvety, kvetináče, groot kvetináče, protea, quartz hrubý kameň, záhrada statu, veľké abstraktné sochárstvo moderné.


( 0 Hodnotenie )

Počet