Biofa eco Faro feeder pre hydinu bunker 5.75 kg vtáčie kŕmidlá automatické tovaru na brojlerových kurčiat prepelice vtákov kuracie prepeličie

€561.55


Účel: hlavným zdrojom deň normy sypkého krmiva pre hydinu. Kategórie: sliepky, kačice, prepelica, Morky, husi, indoducts, veková kategória vtáky z 1,5 mesiace. Predtým, než budete mŕtvi.

Potraviny-stupeň odolného plastu, vysoká chemická odolnosť. Európsky štandard. Kontrola kvality. Bunker štruktúra poskytuje dávka krmiva sypkých krmív. Zmesi sú povolené, krmivo jemné brúsenie. Pre trvalé použitie. Odporúča jeden feeder pre päť-sedem hláv. Pridaním krmivo 1-2 krát za deň, s prihliadnutím na klimatické vlhkosť prostredia a rýchlosť sú splatné v stáde. Náhrada najmenej raz za 2 roky.

Farebná schéma je trvalé pre tvorbu správania, úpravy krmív režimu. Stabilná dynamika svalovej hmoty, rozvoj stáda. Kategória model je najvyššia. Montážny krúžok pre inštaláciu v pruženia-v sklade.

Objem záložku je až 5,75 kg. Odporúčaný objem záložku je až 4,5 kg.

U balenie 30 Ks

Štítky: vták prívesok, 125v poistka, vták feeder vonkajšie, feeder ryby, čipky s vták, vták ostriež, pes feeder wifi, farba tampón, baofuli tetovanie, mačka feeder wifi.


( 3 Hodnotenie )

Počet