1pcs nové Lacrimal Kanyly 23g oftalmologické Cannulas oftalmologické oko nástrojov

€9.68


POPIS

Kanyla s tupý hrot,rovný hriadeľ. 23G.

Máme mnoho typov nástrojov,ak nemôžete nájsť nôž potrebujete z môjho ebay zoznamy,prosím, láskavo kontaktujte ma cez ebay správy.

Predaj tejto položke sa môžu vzťahovať nariadenia U.S. Food and Drug Administration a štátu a miestnych regulačných agentúr. Ak áno, nie cenovú ponuku na túto položku, ak si nie ste oprávnený purchasere. Ak táto položka je predmetom FDA nariadenia, budem overiť váš stav tak, ako autorizovaného kupujúceho o tejto položky pred odoslaním tovaru.

Doprava

Doprava Economy Express NÁS 8-14 Dní 4-7 Dní Non-US 9-20 Dní 5-8 Dní

Platby:

1. Prijímame len platby paypal.

2. Ak platba nie je prijatá do 7 pracovných dní po objednávke, si vyhradzujeme právo zrušiť transakciu.

Vracať sa pre nahradenie & vrátenie peňazí

Budeme akceptovať vráti do 14 dní po položka sa dostali. Náklady na tovar bude v plnej miere vrátené. Ale návrate expedičný poplatok je nevratný. Vďaka za vaše porozumenie.

Ak položka je poškodená alebo zničená počas prepravy, môžeme výmenu veci pre vás. Alebo len chcete odoslať položku späť k nám. Vrátime vám po obdržaní vrátenej zásielky.

Ak sa chcete vrátiť tovar, musíte uistiť, že sa nikdy nepoužíval, zmenené a nie je chýbajúce položky. Pôvodný balík, odev značku a číslo zásielky sú musia mať-položky pre vás získať náhradu. Preto buďte opatrní pri kontrole všetky detaily tovaru sa prosím.

Poznámka: Použitý alebo zmenené položky nie je možné vrátiť.

Štítky: 5 nokia, nabíjačka čína, starostlivosť o oči nástroja, oko massag, kanyla liposukcia, alcoholmeter na víno, bur zubné, očné kúpele, zubné diamantové vŕtačky, alkohol tester teplomer.


( 0 Hodnotenie )

Počet