Bopoobo 50PCS Melón Cartoon Silikónové Teether Dieťa Teether Hračky BPA Free Food Grade Silicone Teethers Dieťa Neckace urob si sám

€21.01


Značka: Bopoobo Materiál Funkcia: Latex Zadarmo, Nitrosamine Zadarmo, Ftalát Voľný, BPA Free, PVC Zdarma Funkcia:Teether Balenie: Jeden naložené Materiál: Silikón Tvar: Karikatúra Vekové Rozpätie: 4-6 mesiacov 7-9months

po celom svete Dieťa bude mať nepríjemné pocity a bolesti počas rastu zubov, sa bude vyberať do bite ich prsty, plač zmierniť nepohodlie, nie je to správne, musíme použiť správne používať ďasien produkty. Dieťa po celom svete, je používanie ekologických teether produktu.

Poznámka : Kedy ste dostali váš balíček, ak máte akýkoľvek problém, prosím, kontaktujte nás.

Riešenie modulu Otázka:máte certifikát na zubný gél produkty? A: Áno, vážení, Naša a silikónové produkty: FDA/ BPA Free/ EN71-3/ Austrálsky Štandard Certifikát...... Otázka:Ako dlho trvá pre zásielky, ktoré majú byť prijaté po pozemok je odoslaný? Odpoveď: DHL/ UPS/ Aramex o 8-10days. Fedex o 3-5days. www.tantra-egypt.sk Štandardná Doprava o 25-45days. Čína Príspevok Obyčajný Malý balík Plus asi 45-60days. Otázka: máte továreň? A: Áno, vážení, Máme väčšina profesionálnych zubných želatína tím v Číne, a sme dizajn a predaj vlastných produktov. A akceptujeme prispôsobené produkty, ako sú značky, sanita, baby, prispôsobenie, prispôsobenie produktu prispôsobenie... Q ; Keď môžeme prijímať zásielky? E-packet: o 25days Express: 8-10days Fedex IP: 3-5days www.tantra-egypt.sk Štandardná Doprava: o 25dyas Čína Príspevok Obyčajný Malý balík Plus: 45-60days Ak ste vedieť viac o používanie a prispôsobenie zubný gél produkty, vždy sa môžete nás kontaktovať a tešíme sa na rokovaní od vás. Ďakujem.

Štítky: na zuby teether, dieťa zuby hračka, dieťa banán, šišku teether, rainbow teether, ovocie teether, dieťa banán teether, guľôčky kremíka, teether hračka, zuby hračka.


( 0 Hodnotenie )

Počet