Jar, Jeseň Platformu Dámy Papuče Dizajnér Vonkajšie Tkaných Elegantné Ženy Cestovanie Sandále Voľný Čas Ploché Pohodlné Topánky Značky Tkaných

€13.10


Jar, Jeseň Platformu Dámy Papuče Dizajnér Vonkajšie Tkaných Elegantné Ženy Cestovanie Sandále Voľný Čas Ploché Pohodlné Topánky Značky Tkaných

Us veľkosť: 6.5 / 7 / 7.5 / 8 / 8.5 / 9 / 9.5 Funkcia: non-slip / ľahký / priedušná / teplý Materiál Podrážka: Guma vrchný Materiál: PU Drahý priateľ, skontrolujte nasledujúce veľkosti grafu a vyberte si svoj nám veľkosť podľa vašej nohy dĺžka: (Prosím skontrolujte vaše nohy dĺžka v cm, ako obvykle, dĺžka papuče je about1-2cm dlhší ako dĺžka nôh, ručné meranie, tam bude 0,5 cm chyba)

FAQ: 1) O platby: akceptujeme platbu do úschovy, paypal, t / t, money gram, western union, webmoney, boleto a iné platobné metódy. 2) O preprave: Ako obvykle, môžeme loď vašej objednávky 3 pracovné dni, s výnimkou špeciálne dni, ako 11.11 globálny prepravný festival, sviatok Čínskeho Nového Roka. A ak budete potrebovať, aby urýchlene nás prosím kontaktujte na poslednú dodacia lehota. 3) O čase doručenia: Ako obvykle, to bude trvať 15 až 30 dní, ale niekedy to môže trvať viac ako 30 dní (ako na 11.11 globálne nakupovanie festival). A ak ste nedostali vašu objednávku do 60 dní (pričom brazília 90 dní) po tom, čo som vyplňte sledovacie číslo potom, kontaktujte ma pre poradenstvo (i, navrhne vám, aby ste počkali na ďalší týždeň alebo získať plnú náhradu) 4) o vrátenie tovaru: Ak je položka, ktorú ste dostali, nie je, ako je popísané (alebo rozbité), prosím, kontaktujte ma. Budem znovu si nový pár alebo môžete získať náhradu. (čiastočné alebo úplné vrátenie peňazí tým, konzultácie oboch stranách) 5) o spätnú väzbu: I bude kontrolovať každá objednávka starostlivo pred odoslaním k vám, aby som si byť istí, že vaša objednávka je v dobrom stave. Takže, dúfam, že všetko môže kupujúci skontrolovať kvalitu prvý pred potvrdením ich poradie. V prípade, že kvalita je dobrá, potom, prosím, nechaj ma 5 hviezdičiek pozitívnu spätnú väzbu. Ak je nedostatok kvality, prosím, kontaktujte ma pre pomoc. Budem robiť moje najlepšie, aby ste spokojný. 6) o pokles-doprava: čo Môžeme urobiť, drop shipping služby pre zákazníkov všetkých kútoch sveta. Ak potrebujete priame dodacej služby, neváhajte nechať mi správu po zadaní objednávky. 7) ďalšie otázky: Ak existuje akékoľvek ďalšie otázky, prosím, neváhajte ma kontaktovať. Budem odpovedať do 6-12 hodín. Užite si nakupovanie v mojom obchode. Ďakujeme, že ste milióna za vašu podporu!

Štítky: platforma obuvi ženy, reťaz neckless, mule obuvi ženy, pearl tkaných, lv črievičku, tyrkysové svadobné kapela, zelená biela tkaných, sandále mule, kvetinový platformu papuče, papuče ženy.


( 0 Hodnotenie )

Počet