Fashion Dievčatá Kĺbov Bábika Simuláciu 3D Bábika Maznať Darček Mäkké Telo Pre Dievča Hračka brinquedos juguetes deti hračky игрушки pre dievčatá

€11.02


Módne Dievča Kĺbov Bábika Simuláciu 3D Bábika Maznať Darček Mäkké Telo Pre Dievča Hračka

Funkcia: Ona je okolo 45 cm(18nches) výšku, a ona nosí nádherné šaty my design pre ňu. Kvalitné oblečenie spĺňa ľudských oblečenie kritériá. V porovnaní s rovnakým druhu bábiky, má bohaté detaily tváre. Okrem toho má 19 vyvinutý otočná kĺby a môže vytvoriť realistický variant predstavovať. Transplantácia vlasov remeslo robí vlasy nie pádu ľahko. Jej krásne vlasy, má realistický, mäkký, hladký na dotyk. 1 BJD Bábiky + 1 Šaty/ Oblečenie Set + 1 Parochňu + 1 Pár Obuvi + make-up na Tvár + Príslušenstvo; Každá bábika je zabalená do vysokej intenzity jemné pole tak, ako znížiť pravdepodobnosť, že má škody počas prepravného procesu. Vianočné Darčeky, Narodeniny, Darčeky, Hračky pre Deti, Chlapci a Dievčatá Sprievodné Tovaru, Dievčatá Dary a Bábiku Série Páry a Zberateľov Série. 【Poznámka] vyzýva Kĺbov a Hlavy nemôže byť Vybral; Časť Tela je Pevný Silikónový Materiál,kĺby sú vyrobené z ABS ekologických materiálov, kvalita je lepšia, ale farba sa bude mierne líšiť od tela. Prosím, neváhajte nás kontaktovať, ak máte akékoľvek otázky o produktoch, ktorú dostanete. Budeme reagovať do 24 hodín.

Package zahrnuté: 1 x Bábiky

Štítky: notebook poznámky prasiatko, lineárne plagát plátno, kabelka prípade macbook, pyžamo šteňa shitsu, palety kara krása, organické práškové farbivo, organické bravčová klobása, okuliare mramoru strany, vojenská zelená hrudníka.


( 0 Hodnotenie )

Počet