Tlačidlo Domov Odtlačkov Prstov Dotyk Id Snímača Konektor Flex Kábel Pre Xiao Mi 9 Mi9 Mi Poznámka 10 Pro

€7.23


Tlačidlo Domov Odtlačkov Prstov Dotyk Id Snímača Konektor Flex Kábel Pre Xiao Mi 9 Mi9 Mi Poznámka 10 Pro

Detail produktu:

1.Každý časti testované pomocou špeciálnych nástrojov alebo z hlavnej dosky pred loď.

2.Všetky mobilné telefónne časti sú jednotlivo zabalené a zabalené v anti-statické tašky s penou políčok pre zaistenie bezpečnosti.

3.Produkt máme na sklade a zabezpečiť rýchle dodanie.

4.Prefekt vhodné pre Xiao Mi 9 Mi9 Mi Poznámka 10 Pro.

5.Budeme aktualizovať o najnovšie informácie o výrobku logistiky na vás a zdieľať najnovšie informácie z mobilných telefónov náhradné diely v Čínskom trhu s vami.

6.Produkt obraz detaily:

Platby:

Milí kupujúci,Ak ste objednávku, prosím, zvoľte spôsob dopravy.Čína Príspevku je obyčajný malý balík plus pre dodanie zdarma, položky nemôžu byť sledované po opustí Číne. Ak to nie je prijateľné, prosím, zvoľte www.tantra-egypt.sk štandardné prepravu alebo E-package a iných spôsobov dopravy, ale budete musieť zaplatiť za prepravu.Pošleme thegoodswithin1-2 workingdaysonce vašej platby iscompleted,a prosím, pozorne potvrdenie vášho kontaktu meno,adresa,psč a telefónne číslo, po zadaní objednávky,ktoré vám pomôžu dostať tovar v čase.

Po-servis:

1.Ak máte akékoľvek otázky, keď dostanete tovar, prosím, nie vyvolať spor. Ihneď nás prosím kontaktujte a my vám pomôžeme vyriešiť problém.

2.Vezmite prosím na vedomie, že čas doručenia Čína Príspevok General Packet Plus, Čína Príspevok Registrované Air Mail a www.tantra-egypt.sk štandardná doprava je 16-35 pracovných dní. V prípade špeciálnych okolností, ako sú dovolenky, politika úpravy, zvyky a vzdialených oblastiach, dodacia lehota bude odložené. Ďakujeme za pochopenie.

3.www.tantra-egypt.sk je ochrana čas je 60 dní (90 dní v niekoľkých krajinách/regiónoch). Ak ochrana čas sa chýli ku koncu a vy nedostali tovaru, kontaktujte ma, ja vám pomôžem, tromi spôsobmi:

a. Rozšíriť ochranu čas; b. Opätovné odoslanie tovaru; c. Vrátenie peňazí.

Spätná väzba:

Keď dostanete tovar a sú spokojní, prosím, dajte nám päť-hviezdičkový chválime,ďakujeme za vašu spoluprácu.

Spôsoby dopravy:

Štítky: mi9 xiao, mi9t, xiao smwrt gadget, id dotyk, mi 10 t pro xiao, 10 xiao, stencil xiao, mi 10, xiao redmi poznámka 9 doska, xiao mi 10 ton pro kapucňou.


( 1 Hodnotenie )

Počet