Z nehrdzavejúcej Ocele watchband pre apple hodinky kapela 44 mm 40 mm iWatch Series 5 4 3 2 Náramok Náhradný Popruh 38mm 42mm Zápästie smart

€8.10


Vysoká Kvalita Materiál : Vyrobené z top kvalitnej nerezovej ocele (Typu 304L) s vynikajúcou kvalitou spracovania a štýlový dizajn. Prijíma jedinečné dvojité tlačidlo skladacia spona, pevne uzavreté, a zabrániť uvoľnite automaticky, bezpečné a krásne.

Jednoduchá Inštalácia : Ľahko vkĺznuť do vášho Apple hodinky v priebehu niekoľkých sekúnd. Kapela pochádza s vycibreným ocele konektor na oboch koncoch, ktoré zámky na apple hodinky kapela rozhranie presne a bezpečne.

Nastaviteľné Pásmo Dĺžka : Pôsobivé nepremokavé odkaz náramok, ktorý je krásna na pohľad a ľahko veľkosť sledovať kapela s removal tool. Hodí 140-205mm zápästie.

Veľmi Pohodlné Nosenie : Jemné brúsenie a leštenie kovov je mechanické a proste cool, harkening späť na bracers a brnenie. Poskytuje hladký na dotyk pocit. Osobitne navrhnuté pre váš drahocenný Apple Hodinky 44 mm/42mm Series 5, Séria 4, Series 3, Séria 2, Kategória 1 Všetky modely.

38mm Pásma Nosenie Aj pre Apple hodinky série 1 2 3 38 mm prípade a pre apple hodinky série 5/4 40 mm

42mm Pásma Nosenie Aj pre Apple hodinky série 1 2 3 42mm prípade a pre apple hodinky série 5/4 44 mm balenie obsahuje:

1x Nehrdzavejúcej Ocele Náhradný Popruh

Štítky: apple whatch serie 4, eastar hodinky, watchband pre apple hodinky 4, applewatch nerez, iwatch ocele, applewatch band, watchband pre apple hodinky 38mm, popruh pre tp hodinky, tp sledovať band, 44mm apple hodinky náramok.


( 0 Hodnotenie )

Počet