1-1/16" Nápravy Prívesu Náboj Kolesa Ložiská Súprava 2 KS L44649/L44610 1.0625"X1.9800X0.560" palcový Otočný Pokojnej Vysokej Rýchlosti a Trvanlivé

€8.18


Čo je kužeľové valivé ložisko?

Kužeľové valivé ložisko patrí k oddeleniu ložiska a vnútorného a vonkajšieho krúžku ložiska mať zaoblenú raceway. Počet valcov vybavené podľa týchto ložísk je séria rôznych štrukturálnych typy, ako jeden stĺpec, dvojradu a štyri-riadok kužeľové ložiská. Single-row kužeľové ložiská vydrží radiálne a jednosmerné axiálne zaťaženie. Keď ložiska je vystavené radiálne zaťaženie, je axiálna sila je generovaný, takže keď iný ložisko, ktoré znesú osová sila v opačnom smere je potrebné na vyváženosť.

TECHNICKÉ ŠPECIFIKÁCIE

Cage a jeho materiály: J oceľového plechu odtlačkom pečiatky. Veľkosť: L-44649 Ložiská - 1-1/16-Palcové Vnútri Rozmer L-44610 Ložiská - 1.98 Palcový vonkajší Rozmer Hmotnosť: 120 g

Výhody:

1. Použitie vysoko kvalitných high-kvalitné ložisko čapov, tak, aby ložisko život môže byť predĺžená až o 80 percent. 2. Mazivo a mazanie technológia môže predĺžiť ložisko život a zlepšiť ložisko výkon. 3. S jednotné tvrdosť a odolnosť proti opotrebeniu, vysoká teplotná odolnosť, dlhá životnosť. 4. V čase prevádzky, rýchlosť je jednotné, koordinácia so strojmi, zlepšiť účinnosť. Aplikované na automobily, mlyny, baníctva, metalurgie, plastov stroje a iné priemyselné odvetvia. Špecifikácie: Cage a jeho materiály: J oceľového plechu odtlačkom pečiatky.

Ak hrdze a nečistôt dostal do ložiská mali by byť nahradené. Niekedy môžete čistiť hrdze a nečistôt von, regrease ložiska a všetko bude fungovať OK. Budete sa musieť rozhodnúť, prípad od prípadu. Ak je to možné, je najlepšie vymeniť ložiská.

1. Prečo ložiská dostal som sa triasla?

Vôľa ložísk sa týkajú hrať. Predvolený je štandardný C0 vôľa, ktorá je zvyčajne 3-18um. Zodpovedajúce zásady je zobrazené na obrázku nižšie. Ak nemusíte triasť, zvoľte si, prosím, C2 malé vôľa ložiska. Ak máte akékoľvek otázky, kontaktujte nás, prosím, pred nákupom.

2. Potrebujem pridať mazivo na ložiská?

Áno, toto je možné valec riadenia ložisko, Pri montáži je nutné použiť mazivo, Tuk má vplyv korózie na ochranu a mazanie. Ak máte špeciálne použitie požiadavky, prosím fungovať pod vedením odborníka.

4. Poskytujete logistiky sledovanie informácie?

Áno, všetky naše produkty poskytujú úplné logistiky sledovania. A výrobky, ktoré kupujete, sú všetky nové. Budeme kupovať prepravu poistenie pre vás. Ak je výrobok poškodenia alebo straty počas prepravy, môžete dostať zaplatené.

5. EŠTE JEDNA VEC,

Boli sme v ložiska priemysel 13 rokov. Teraz máme 5,000 ložiskové modely a 3,500 modely skladom. Sme presvedčení, že neexistuje problém, ktorý nemožno vyriešiť komunikáciu. Ak máte akékoľvek otázky, prosím kontaktujte nás. Vaša spätná väzba je pre nás veľmi dôležité. Dobrý prehľad je našou najväčšou oporou.

4. Poskytujete logistiky sledovanie informácie?

Áno, všetky naše produkty poskytujú úplné logistiky sledovania. A výrobky, ktoré kupujete, sú všetky nové. Budeme kupovať prepravu poistenie pre vás. Ak je výrobok poškodenia alebo straty počas prepravy, môžete dostať zaplatené.

Štítky: vyplňte vlasy, auto kovov, vzduchové hadice trubice, koleso prívesu koliesko, vzduchové hadice spoločné, dinki hračka, mini brúska nastaviť, loď prípojného vozidla, alko náprava náboj, požičovňa rýchlosť prepínač.


( 1 Hodnotenie )

Počet