Veľké Cestovné Duffel Taška 55L 100L 150L Kapacita Cestovné Duffle Tašky Skladacia Taška Ramenný Popruh

€14.27


Package zahrnuté:

1*Športové Tašky

Špecifikácia:

Názov produktu: Venkovní vodeodolný, Turistiku, Camping Cestovné Zavesenie Skladovanie Drobnosti Vrecko Batohu

Materiál: Oxford Textilné+PVC

Farba: Čierna

Veľkosť: S/M/L(voliteľné)

S: 70*30*26 cm/27.6*11.8*10.2 palec-55L

M: 90*38*30 cm/35.4*15.0*11.8 palec-100L

L: 110*40*34 cm/43.3*15.8*13.4 palec-150L

Vhodné pre: Outdoor camping cestovanie voľný čas, športové tašky, atď.

Funkcia: Nepremokavé, Veľkú kapacitu, Odolné

Popis:

ODOLNÉ. Táto taška je vyrobená z vysoko rip a vode odolná tkanina, ktorá zabezpečuje pevnosť a dlhotrvajúci výkon s minimálnou hmotnosťou. Stres bodov sú vystužené s barom pripínanie pre zvýšenú životnosť.

ĽAHKÝ&VEĽKÚ KAPACITU. Táto taška vyrobená zo super ľahký, ale pevný materiál, a to má dosť priestoru, aby vaše oblečenie,obuv, knihy, dáždnik, fľaše s vodou, umývanie nastaviť,športové zariadenia, atď.

NOVÉ MÓDNE VERZIU. Táto taška štýl je jednoduchý, ale veľmi štýlový, premyslene navrhnuté je ideálny na cesty alebo víkendové výlety alebo jednoducho položky do kancelárie, alebo do školy a domov znova. Je to naozaj perfektné voľbou pre každodenné použitie, a cestovať.

NÁDHERNÉ DOPLNKY. Tento vak je vyrobený vo veľmi vysokej kvalite príslušenstvo, na zips a s ramenami sú veľmi hladké, vyzerá veľmi ušľachtilý, ľahko otvoriť a zatvoriť, a pracky, aby ramenný popruh je odolné na použitie.

/ O služby /, On - Time Dodávky vrátenie peňazí ak výrobok nie je prijatá v zaručené dodacia lehota Dlhšia Ochranu 15 deň viac ochranu po dokončení objednávky Vráti Extra Vrátiť akýkoľvek produkt,ale len tie, v perfektnom stave Zaručenú Kvalitu Zaručenú Kvalitu alebo Úplné vrátenie peňazí

Ak máte akékoľvek problémy s našimi tovar, alebo služby, neváhajte a kontaktujte nás najprv pred odchodom negatívnu spätnú väzbu. My sa budeme snažiť riešiť akýkoľvek problém a poskytovať tie najlepšie služby zákazníkom.

Štítky: kabelka popruh, veľké dopravcu cestovná taška, 2020 taška ženy, mallrat cestovné tašky, taška na rameno, tote taška, gran tote bag, príslušenstvo cesta, 40x20x25 taška, taška mužov rameno.


( 3 Hodnotenie )

Počet