Elegantné Bez Rukávov Vlnené Zmesi Vesta Šaty Kvalitnú Módu Vrecku Nové Jeseň Zima Úrad Práce Slim Koberčeky Midi Šaty

€12.65


[xlmodel]-[size]-[9999]

Veľkosť Hrudníka Meranie Dĺžky V CM S 82 79 M 86 80 L 90 81 XL 94 82 XXL 98 83 XXXL 102 84 4XL 106 85

[xlmodel]-[custom]-[54626]

[xlmodel]-[custom]-[54626]

1. Veľkosť môže mať 1-3 cm sa líši vzhľadom na ručné meranie. Vezmite prosím na vedomie, keď chcete merať.( 1Inch=2.54 cm 1 cm=0.39 palca)!

2.Neviem, ako si vybrať veľkosť. Prosím pošlite vaše poprsie, výšku a váhu až po zákaznícky servis. Zákaznícky servis vám odpovieme

Poznámka: osobné výška a hmotnosť, sú rôzne, skontrolujte drees veľkosť je pre vás vhodný?Nechápu, môžete sa tiež obrátiť na zákaznícky servis. Ďakujeme

Teplé Tip : Prosím potrebné pripomenúť, že z dôvodu svetelné efekty, monitora jas/kontrast nastavenia atď., mohli by tam byť aj nejaké nepatrné rozdiely vo farbe tónu webových stránok, fotografií a aktuálnej položky.

[xlmodel]-[foto]-[0000]

[xlmodel]-[custom]-[54627]

[xlmodel]-[custom]-[54627]

Doprava tovar bude dodávaný v rámci 1-3 pracovný deň po platby prijaté (www.tantra-egypt.sk bude kontrolovať, či z vašej kreditnej karty,a to bude trvať asi 24 hodín a dovolenky s výnimkou),ak máme nejaký problém, o výrobok,budeme zanechať odkaz pre vás v čase,pls láskavo odpovedať nás v čase tiež, aby sa zabránilo mistkae stalo. My len loď na potvrdenej objednávky adresy,vaša objednávka adresa sa Musia Zhodovať dodaciu adresu, ak ste urýchlene dostať svoje objednávky,prosím, zvoľte express metódy,ale mali by ste zaplatiť prepravné. Ak nechcete dostávať vašu objednávku načas, kontaktujte nás prosím v prvom rade. Spätná väzba Milí kupujúci, vážime si vášho podnikania, ak ste spokojní s našimi službami,prosím, zanechajte nám postivefeedback a miera podrobnosti transakcie s "Ideálny 5 hviezd". ak máte akékoľvek otázky, kontaktujte nás prosím v prvom rade pred odchodom spätnú väzbu a Deatailed hodnotenia predajcu,môžeme problém vyriešiť mierovou cestou.

Štítky: šaty žena, šaty práce rukávy, príležitostné šaty, kockované šaty ženy, šaty tričko žena, tin šaty, muži tweed vesta, široký práce šaty ženy, 60 cm, vesta ženy.


( 0 Hodnotenie )

Počet