Grécky Sorority Organizácie sigma gama rho DIY kúzlo Štítok prívesok Charm

€7.44


Stav: Úplne nový Veľkosti Opatrenie:

kľúčové tlačidlá Farba:

Ako obrázok zobraziť Materiálov: Olovo a nikel zadarmo Hmotnosť 5 G

Vítame vás na našich Predajniach! Kvalita produktu je naše prežitie knihu, byť aj východiskovým bodom našej spolupráce s vami, ak máte záujem o naše produkty, neváhajte nás kontaktovať, sme vám odpovedať čo najskôr.

Sľubujeme, že sme skontrolovať tovar pred dodaním. Všetky naše ponuky sú podložené tým, 100% záruka spokojnosti, ak z akéhokoľvek dôvodu nie ste spokojní, môžete vrátiť vec na nás v pôvodnom stave na vrátenie peňazí alebo výmenu. Pred odoslaním nám späť položka, prosím, kontaktujte nás pre podrobnejšie vrátiť & exchange pokyn. Vrátime vám všetky svoje peniaze, s výnimkou prepravných a manipulačných poplatkov po prijatí vášho vrátiť položiek

Platobné Podmienky:

Prijímame len Escrow .

Z bezpečnostných dôvodov, len budeme loď objednávky na dodaciu adresu, ktorú potvrdil s Escrow.

Poštovné A Odovzdanie:

1.Podmienky Prepravy:

Pred objednaním prosím, kontaktujte nás pre potvrdenie vášho prednostné zásielky metóda. Položky sú dodávané len po zaplatení je potvrdené Escrow.

2.Lodné Spoločnosti:

Podporujeme zásielky "Čína post" "EMS" "DHL" "UPS".

UPS,to je o 5 dní pre dodanie.

DHL je asi 5 dni pre dodanie.

EMS je o 10 dní na doručenie.

E-Balené,Čína Príspevok Air Mail,je to o 15-25 dní za doručenie.

Ak potrebujete pomoc pri výbere rýchle a spoľahlivé prepravné spoločnosti, prosím kontaktujte nás priamo a my sa budeme snažiť pomôcť.

Vrátenie Peňazí:

Vrátime, keby sme nemali dodať v termíne.

Spätná väzba:

Spokojnosť zákazníkov je pre nás veľmi dôležité. Ak ste spokojní s položkami môžete objednať, prosím zanechať spätnú väzbu. Ak nie ste spokojní s položkami ste si objednali, prosím, kontaktujte nás pred odchodom negatívnu spätnú väzbu. Môžeme pracovať spoločne, aby sa spor vyriešiť.

UPOZORNENIE: Množstvo je obmedzené a mení rýchlo, výmenu alebo vrátenie peňazí budú ponúknuté v prípade, že zásoby nie je k dispozícii. Ak máte akékoľvek otázky, prosím neváhajte a kontaktujte nás. My vám odpovieme vám do 24 hodín.

Ďakujeme za vašu podporu!

Štítky: brotherhobby motora, delta sigma spoločnosť theta sorority tetovanie, staroveké grécke šperky, soror čaro, sigma gama rho náramok, tričko vlna, dlaždice, delta sigma spoločnosť theta soror, aka sorority obchod, lance nálepky.


( 0 Hodnotenie )

Počet