Flexibilné Ľudské Nohy, Kosti Model Noha Jediným Kĺbov Nohy Členok holennej kosti a Ihlice Nohy Model Ortopédia Vyučovania na Lekárske

€18.81


Popis produktu Ľudské Chodidlo a Členok Model - Život Veľkosť Anatomický Model Kostry Chodidla S týmto kostra model dospelého človeka nohu a členok spoločné môžete zobraziť všetky nohu a členok kosti a ich relatívnej veľkosti a pozície v nohách. Model je ideálny pre základné štúdium nohu a členok, model môže byť namontovaná na stojan, za predpokladu, alebo odstránený pre bližšie preskúmanie, všetky kosti sú drôt namontované. Tam je nejaký pohyb na prsty, ale členok je stanovená. Vyrobené z PVC plastu, na stojan. Rovnako ako používajú Lekári, zdravotné Sestry, Učitelia a Študenti nájdeme tento model je veľmi obľúbené zátišia umelcov. Poznámka: Prosím, dovoľte 1-2cm chyby spôsobené ručné meranie.

Štítky: ľudský mozog, model kostry, nanoblock, anatómia ľudského modelu, brošňa ihlíc, lekárske istrument, stehennej kosti, tvár peniaze, nohy kati, anatomické modely, lebka.


( 0 Hodnotenie )

Počet