1 Yard Upscale Kukurica Reťazca Hustá Biela Perla Ab Farba Skla Diamond Dekorácie Efektné Kvetinové Reťaze Šaty, Sukne Lesklé Trblietky Lano

€4.44


Všetky sklo, kryštál!!

1yards/veľa Fantázie kukurica pearl drahokamu kvet reťazca Materiál: krištáľové sklo diamanty, high-definition priesvitné; perly; elektrolyticky pokrývajú hrubé strieborné pazúr reťazca, nie je ľahké fade; nie je háčik oblečenie a nepoškriabe čipky. Špecifikácie: Na drahokamu štýl je o 6 mm široké, perla štýl je o 10 mm široký, 1 yard = 90cm dlhé. Použitie výrobku: odevné doplnky, dekorácie; svadobné šaty, náhrdelníky, náramky, šaty, topánky dekorácie, pokrývku hlavy, nábytok a ďalšie high-end diamond reťazca dekorácie, Ako na použitie: môžete použiť lepidlo alebo ručné šitie.

Továreň priamo predaj

Spätná väzba 1.Snímok bol zhotovený v druhu,ale vzhľadom na snímanie svetla, uhol a farebné displeje, fyzické a fotografií ,možno nejaké rozdiely! Ďakujem vám za vaše láskavé pochopenie. 2. Ak máte akékoľvek otázky o produkte, kontaktujte nás prosím v čase, budeme sa snažiť vyriešiť váš problém čo najskôr ďakujem. 3. Vaša odozva je naozaj pre nás dôležité. Ak budete spokojní s nákupom a naše celkové služby,venujte prosím chvíľu nechajte nám pozitívnu spätnú väzbu pre nás .

Štítky: flatback pearl výbava, crystal rhineston, reťaz výbava, lesk lano, drahokamu trubice, štrasom trubice, crystal voľné, lemovaný lesk šaty, lesk šaty chvost, lesk šaty telef.


( 0 Hodnotenie )

Počet