Dlhé Rukávy Dievčatá Baletné Šaty Bavlna Dance Trikot Nosiť Kostým Detský Balerína Šaty

€18.75


Valchirly je Život Nádherný Set Zahŕňa: 1 ks Balet TUTU Šaty Stav: Nové značkou Materiál: Bavlna, Spandex, Polyester akceptujeme Dropshipping.Prispôsobený objednávky môžu byť vykonané. Logo je možné dať na šaty. Prosím, pošlite nám správu pre detaily. Vaša otázka budú odpovedali 24 hodín. Vďaka. Funkcie Dievča Balet Dance Trikot Tutu Šaty. Na trikot vyrobený z vysoko kvalitnej bavlny a spandex,bavlny, ktoré podporujú absorpciu potu,čo je dobré pre dievčenské zdravie,spandex s vysokou elasticitou,ktoré si dieťa dievča môže nosenie na a mimo ľahko. Jedinečný Dizajn tanec Balet tutu pre dievčatá 4 vrstiev tylu sukne robí deti viac jedinečné a krásne, Vhodné pre tanečné triedy, party, stage výkon,darček k narodeninám, fotografie atď. Rozmery Veľkosť: 2-11 Rokov / Tag #110-150 Veľkosť Graf: navrhol, vek je len pre referenčné účely.ak sa vaše dievča je ťažšie, alebo silnejšie,môžete si vybrať jednu veľkosť až miesto.Merania uvedené v tabuľka veľkostí nájdete na položku merania, nie telo.Prosím, skontrolujte si veľkosť starostlivo prečítajte si objednanie,ďakujeme za pochopenie.

Značku č.

Poprsie

Mali by do rozkroku

Odporúčame, Výška

110

52

48 cm

90-105 cm

120

56 cm

52

105-115 cm

130

60 cm

56 cm

115-125 cm

140

64 cm

60 cm

125-135 cm

150

68 cm

64 cm

135-145 cm

Poznámky veľkosť sa meria pomocou rúk, prosím, aby drobné chyby merania. Farebnú fotografiu by mohlo byť trochu odlišné od skutočného produktu vzhľadom na farebné zobrazenie rôznych monitory. Trikot Aplikácia trikot je dobré pre odôvodnenie tanec,balet,gymnastika,cvičenie,šport a fitness,narodeniny a party darček,Vianočné a Halloween,zobraziť hrať a výkon,zápas súťaže a súťaže,tím a skupiny actvities.vyhrať voľby, krásu a zdravie. Prispôsobený objednávky môžu byť vykonané. Vitajte na odoslať dopyt. Vďaka. Trikot Pranie Ručné pranie odporúčané s jemným čistiacim prostriedkom,č bielidlá,zavesiť na suché Fotografie Zobraziť Kontakt, Ak máte záujem o naše produkty,pls neváhajte a kontaktujte nás. Prispôsobený objednávky môžu byť vykonané, a logo, ktoré je možné dať na šaty. Môžete zanechať správu o vaše otázky a vaše e-mailovú adresu, budeme s vami v kontakte počas 24 hodín.Všetky vaše otázky sú vítané. Spätná väzba Vaša spokojnosť a pozitívna spätná väzba je pre nás veľmi dôležité. Ak ste spokojní s našimi položky a službách, Prosím dajte nám 5 hviezdičiek spätnú väzbu. Ďakujem. Ak máte akékoľvek problémy s našimi tovar, alebo služby, neváhajte a kontaktujte nás,pred odchodom negatívnu spätnú väzbu.Môžeme spoločne pracovať na vyriešenie akéhokoľvek sporu. Ak máte akékoľvek ďalšie otázky,pls zanechať správu a e-mailovú adresu a potom budeme s vami v kontakte počas 24 hodín.

Prijaté Položky

Spokojný

Nespokojný

5 Hviezdičkový

Kontaktujte nás

Tam je časové pásmo

rozdiel a budeme odpovedať

môžete do 24 hodín.

Podrobné hodnotenie na túto transakciu

Ako presne bol popis produktu?

Ako boli ste spokojní s komunikácie s predajcom? Ako rýchlo si predávajúci loď položky?

Veľmi Presné

Veľmi Spokojná, Veľmi Rýchlo

Ako môžem vziať môj pozemok?

Môžete sledovať vašu zásielku na tieto webové stránky pomocou

vaše sledovacie číslo:(Skopírované

v prehliadači otvorte)

Štítky: balerína šaty dievča, kida tanečné kostýmy, balerína šaty, unitard ženy, modré šaty ženy, tanečné oblečenie pre ženy, balet, muži tanečné šaty, víla trikot, balet tutu.


( 1 Hodnotenie )

Počet