36pcs farba Imitácia crystal dieťa nastaviteľný krúžok detí anello šperky dievča srdce krúžky deti Fille Šperky Strany Dary

€9.73


36pcs farba Imitácia crystal dieťa nastaviteľný krúžok detí anello šperky dievča srdce krúžky deti Fille Šperky Strany Darčeky Veľkoobchod deti krúžky Materiál: Akryl+lron krúžok Typ: detské Krúžky Rozmery: Nastaviteľné spôsob Dopravy: doprava Zadarmo objednávka bude odoslaný do Číny post air mail. Ale ak objednávku výške viac ako USD200.00,sme sa loď, DHL alebo EMS zadarmo, ktoré prichádzajú do 3-12days. Platby: akceptujeme Alipay , T/T tu. Ak potrebujete použiť inú platbu okrem Alipay, prosím, kontaktujte nás. Plná platba musí byť uskutočnená najneskôr do 7 dní uvedení vašej objednávky. Kupujúci je zodpovedný za všetky dane a/alebo povinnosť účtovať o ich krajine. Zásielky&Doručenia: Budeme posielať položky do 7 dní akonáhle sa vaša platba je dokončená. Nemôžeme zaručiť, dodacia lehota na všetkých medzinárodných zásielok v dôsledku rozdielov v colných zúčtovania krát v jednotlivých krajinách, čo môže ovplyvniť, ako rýchlo sa váš produkt je kontrolované. Vezmite prosím na vedomie, že kupujúci sú zodpovední za všetky ďalšie colné poplatky, maklérske poplatky, clo a dane pre dovoz do vašej krajine. Refound Politiky: vrátime vám ak vrátite položky, do 15 dní od prijatia položky z akéhokoľvek dôvodu. Kupujúci sa mali uistiť, že položky, vráti sa do svojich pôvodných podmienok. Ak položky sú poškodené alebo stratené, keď sa vrátil, sme sa nebude dať kupujúcemu plnú náhradu. Bude kupujúci zodpovedá za prepravné poplatky, ak sa chcete vrátiť položky. Spätná väzba: Prosím, e-mail mi pred odchodom spätnú väzbu, ak ste spokojní s vašou položky,aby sme mohli pracovať na to. Vaša spokojnosť je náš najväčší výkon. Ak ste spokojní s našimi výrobkami a službami, prosím, dajte nám 5 star chvála, ďakujem! Kontaktujte nás: Prosím, kontaktujte nás na prípadné problémy a riešenia. Budeme odpovedať na vaše otázky e-mailom, akonáhle je to možné .Ak nie je odpoveď v čase, tiež prosím, trochu počkať. Prosím, láskavo oznámenie, že náš pracovný čas je 08:00 ~ 22:00, Peking čas .

Štítky: dospelých krúžok, dieťa krúžok, dvojitý prsteň strieborný, krúžok, big blue krúžok, chrysocolla krúžok, narodeniny krúžok, krúžok svete, fidget krúžok, 004 krúžok.


( 0 Hodnotenie )

Počet