Led Dizajnér Vták Lampa LED Nástenné Svietidlo S Zapojte Kábel Obývacia Izba, Nočné Svetlá Uličkou Reštaurácia Domova Vták Nástenné svietidlo

€18.14


Funkcie:

1. S extrémne vysoká kvalita hodnotu, materiál je vyrobený z ručne vyrezávané vysoko kvalitnej živice. A produktu, ktorý prešiel v národnej CCC certifikácie. Bezpečné, netoxické a neškodné. Tento produkt nie je len svetlo, ale aj umelecké diela lampa, ktorá má vysokú úroveň zberu hodnotu.

2. Realistické Detaily: elegantný a štýlový vzhľad táto moderná lampa je veľmi vhodná pre použitie v salóniky, chodby, spálne a iných životných oblastiach. Môže zvýšiť váš domov pre estetiku a zároveň priniesť veľa inšpirácie pre tvorcov.

3. Jednoduché zapnutie/vypnutie je jednoduché ovládanie. Môžete použiť jednoduché, stolná lampa, len s on/off vypínač na kábel napájania. Je to veľmi jednoduchá inštalácia, nie je potrebné príliš zložité, a poskytuje veľa výhod.

4. Na stolná lampa má výhodnú prepnúť na kábel napájania, ktoré je možné ľahko zapnúť a vypnúť bez toho, zdvíhacie a prehodiť stene spínač. To je tiež veľmi ľahký a môže byť inštalovaná aj na vyžarovanie svetla bez toho, aby zaberali príliš veľa miesta.

5. Veľmi vhodná pre spálne, nočné, steny, obývacia izba, chodba, atď.

Špecifikácie:

Materiál: živica

Dĺžka kábla: cca 1,2 m/47.24 palec

Menovité napätie: 110V-240V

Osvetlenie príkon: 4W

Balenie Zoznam:

Vrana Stolové Lampy*1

Linka*1

Štítky: mačka stolná lampa, vták lampa, ľahké priemyselné stenu, horolezec stenu, obrázok nástenné svietidlá, vrana lampa, ľudské bábkové, bar nástenné svietidlá, replika dizajn lampy, steny sconce s plug.


( 0 Hodnotenie )

Počet