Keramické Kávy Filter Nastavený Strane Variť Kávu V60 Dripper 650 ML Coffee Pot S Filtrom Pohár Domácnosti Zalejeme kávovar

€13.65


Keramické Kávy Filter Nastavený Strane Variť Kávu V60 Dripper

Funkcie: Tejto ruka-uvarená káva hrniec je určený na napodobňovanie obraz ďatle, dodáva vitalitu a vitalitu na varenie kávy, a je tiež dobrou voľbou pre domáce dekorácie. Autor sumarizuje predchádzajúce skúsenosti s použitím tradičných filter poháre a geniálny dizajn spodnej časti drip filter pohár. Po varení kávy, nie je potrebné odstrániť vysokej teploty, filtračný papier, a zostávajúce škvrny od kávy vo filtri pohár bude kvapkať do vodnej nádrže na dne. Po varení, si môžete dať filter pohár priamo na stole. Anti-drip vodojemom Dizajn spodnej časti filter bowl je odlišné od bežného filter bowl. Tekutého nie úniku priamo od dna, ale najprv do vodojemom zdola, a potom úniky z diery okolo vodojemom, ktorý rieši problém vodné škvrny, ktoré zostali v filtra pohár po varenia je dokončená. Nie je potrebné odstrániť filtračného papiera bezprostredne po varení, filter pohár môže byť umiestnený priamo na stole. Popis: Názov: Drip coffee pot nastaviť Kapacita: 650 ml Miesto Pôvodu: Zhejiang, Čína Vzhľad: Kreatívny dizajn imitujúcich ďatle, matný povrch, Materiál: keramické Ostatné: Zadarmo lyžice*1 Balenie: Farba box Hmotnosť: filter pohár (350 g), káva zdieľanie banku (480g) veľkosť Balenia: 12*12*14 cm (káva zdieľanie pot), 12*12*12 cm (kávový filter cup) Dodacia lehota: Loď z Číny do 24 hodín od zadania objednávky Poznámky: 1. Prosím povolený, 1-3mm rozdiely vzhľadom na ručné meranie, ďakujem! 2. V dôsledku rozdielov medzi rôznymi monitory, prosím, na vedomie, že obrázok sa nemusí odrážať skutočný farba položky. Pls poznámka:

1.Ak máte ešte nejaké otázky na platobné, neváhajte nás kontaktovať.

2.Budeme posielať položky do 1-4 dní po systém potvrdí kupujúci platby.

3. Ak yo u ak si chcete vybrať express doručenie, Pls kontaktujte nás, ak chcete zmeniť expedičný poplatok. (Napríklad, EMS, DHL, fedex, TNT, SF) Vrátiť&Vrátenie peňazí 1.Vrátime kupujúci, ak kupujúci vráti položky do 15 dní od kupujúcich prijatia položky z akéhokoľvek dôvodu. Avšak,kupujúci by mali mať vrátiť prepravné nákladné a uistite sa, že položky, vráti sa do svojich pôvodných podmienok. 2. Položky kupujúci dostal, ako je popísané, vráti akceptovať alebo udržať položku a dohodnúť sa s predávajúcim na vrátenie sumy.

O Spätnú Väzbu

1. Ak ste spokojní s našimi výrobkami a službami, prosím zanechať váš pozitívna spätná väzba a 5 hviezd, ako aj 5-hviezdičkový aby detailné hodnotenie. Raz si ukázať nám film spätnú väzbu, ponúkame vám dodatočnú zľavu 5% v ďalšej objednávke, prosím, kontaktujte nás pred ďalším poukážkou.

2. Ak budete zdieľať náš produkt odkazy na vašich webových stránkach sociálnej siete, alebo na Facebook, si získajú ďalšie 10% zľava na ďalšie predplatné na naše výrobky. prosím, kontaktujte nás pred ďalším poukážkou.

3.Ak nie ste spokojní s transakciou, prosím, KONTAKTUJTE NÁS pred odoslaním vášho hodnotenia. Veríme, že všetko, čo by mohol byť vyriešený prostredníctvom komunikácie.

Vyberte si nás, Budeme loď najrýchlejší rýchlosť, dostanete pozemok rýchlejšie.

Štítky: kávový set, káva v60, cecotec kávovar, aeropress india, kávový filter, veľké varenia piva, c1000, logo v60, kávové súpravy, káva machin.


( 0 Hodnotenie )

Počet