LVDS EDP Kábel pre pripojenie LM270WQ1-SDE3 LM270WQ1(SD)(E3) s našimi LCD radič auta

€10.51


Vezmite prosím na Vedomie : DuPont pin definícia vhodný len pre náš regulátor rada , ak ovládač palube, nie je isté , prosím, upravte ho sami. Balík obsahuje: 1 X EDP Kábel pre pripojenie LM270WQ1(SD)(E3) s našimi LCD radič ki -- Položka bude odoslaný Swiss Post Letecky. Doručenie bude trvať 7-30 pracovných dní(okrem víkendov) závisí od oblasti. Niektoré krajiny sú s pomalým dodania, ktorý môže spôsobiť oneskorenie, dúfam, že za pochopenie, ak veci sa stávajú.

-- Sme loď všetky položky v rámci jedného pracovných dní (pondelok až piatok) po zúčtovaní platby po vašom čo nám dáva číslo modelu lcd, s výnimkou soboty, nedele a štátne sviatky.

Upozornenie : Ciel

Dovozné dane a Clá vo vašej krajine NIE sú ZAHRNUTÉ v položke cenu alebo poplatky za dopravu . Tieto poplatky sú kupujúceho zodpovednosti.

Ak máte problémy vo vašej krajine Colných o vašej zásielky , prosím, kontaktujte nás! Chceme, aby ste boli spokojní s našimi výrobkami.A vaše uspokojivé je pre nás veľmi dôležité.

Kontaktujte nás, ak nie sú žiadne problémy a budeme robiť moje najlepšie fix it out. Tu je naše skreslené & nespokojní tovar politiky.

-- 1. Budeme akceptovať vráti na výmenu alebo vrátenie peňazí do 5 dní po prijatí položky(položiek). Tovar MUSÍ byť v pôvodnom stave, nie sú opotrebované alebo zmenené.

-- 2. Nechceme vrátiť vrátiť poštovného. Vrátenie bude na pôvodná cena bola zaplatená a bude vystavený do 7 pracovných dní od doručenia vrátiť.

Štítky: sony svp13, pre samsung notebook, lcd zadný kryt, mohamed šélachom, lm270wq1 sda2, 30pin edp, lm270wq1 sd e3 radič, bmw lvds konvertor, mt7688, lm270wq1, sony vaio ux.


( 1 Hodnotenie )

Počet