Magic Plasma Ball Stolná Lampa Svetlo Hmlovina Oblasti Lightning Svete Sklenené Gule Domova Vedy Nočného Dieťa Miestnosti Dekorácie

€9.35


Popis

3 Palcov veľkosť Plazma loptu iba v ťažkých citlivé Všetky ostatné veľkosti sú v Oboch tvrdý a zvuk citlivý Tento NOVÝ Plasma ball je zábava a funkčné! To je Dotyk a aktivované Zvukom a vytvára zábavnejšie, ako spoločné magic ball. Výroba: Magic Plazma crystal ball vám nečakané prekvapenie, Dáva nejasné blikajúce svetlo, keď pripojenie zástrčky Dotyk na loptu a pohybovať prstami, svetlo bude blikať, ako koniec prsta Zaujímavé na vlastné jeden pre hranie vtip s vaším priateľom, Tiež môžu byť použité ako homeschool projektov pre deti v dome, v triede, a tak ďalej. Špecifikácia: Názov:plasma ball (plazmové gule, plazmová lampa, plazma svete, plazma dome, alebo plazmová guľa, hrom loptu) Materiál: ABS, sklo Prevádzkové napätie :12V Prúd: 1000mA Dĺžka kábla: 110 cm Farba: Čierna s Jasne, ako ukazuje obrázok Poskytujeme len tie najlepšie produkty a zamerať sa na vynikajúci zákaznícky servis. Ak sa niečo pokazí s Vašej hračky, alebo sa rozhodnete to jednoducho nie je pre vás, Sme okamžite ho vymeniť alebo zaplatiť v plnej výške, bez otázok. 1.ZÁBAVNÉ PRE DETI: Vytvára úžasnú svetelnú šou - z každého uhla!Trochu vedy, trochu umenia, a veľa cool! Táto Plazma, Lopta sa jednoducho ultimate interaktívna svetelná show 2.CITLIVÉ na DOTYK:Fascinujúce sledovať, táto Plazma Guľa svetla je ešte väčšia zábava hrať s! Dotknite sa a Aktivované Zvukom,položte prsty na povrchu skla, a sledovať, ako farebné skrutky žiariace svetlo sledovať každý váš krok. V skutočnosti môžete "cítiť" energie ako svetlo jemne lecht vaše ruky. Je to nielen hrať sa s ním o prst, ale aj zvuk (ako tlieskanie ruky, hlasno Hudbu a pod.). To je aktivované zvukom a vytvára rovnaký zábava vyzerá ako väčší náhľad. 3.SKVELÉ PRE DEKORÁCIE: Táto plazma guľa je veľký kus výzdoba pre vaše spálňa, detská izba, obývacia izba, kancelária, alebo kdekoľvek inde! To si vytvoriť super cool vedy atmosféra. 4.LOPTA PRIEMER PRE DOKONALÝ ZMYSLOVÝ ZÁŽITOK. Prvá vec, ktorú si všimnete, keď ste vytiahnuť svoje nové plazmové loptu lampa z krabice podstatné je, ako to cítia vo vašich rukách. To preto, že na rozdiel od menších elektrických svete hračky, naše veľké plazmové dome svetlo je navrhnutý tak, aby poskytoval vysoko viscerálneho a interaktívne osvetlenie zážitok – to všetko za cenu, ktorá nemá prestávku rozpočtu! 5.SPELLBINDING V TME. Naše elektrostatické plazma lávové lampy je dazzlingly svetlé podľa úplnej tme. Vaše dieťa bude mesmerized podľa pôsobivo živé prúdy červeno-fialové svetlo, a budú radi hrať sa s reaktívne audio nastavenia. Veľký elektrón žiarovky, aby sa perfektné nočné svetlo pre žiadne dieťa je spálňa alebo ozdobné prop pre váš internátu, alebo v kancelárii!

Štítky: hmlovina projektor, zostatok loptu newton, žiara patch, loptu oblasti, veda sklenenú guľu, sklo svete lampa, personalizované magic 8 loptu, magic 8n loptu, temná žiara v, nálepky izba phosphorescent.


( 2 Hodnotenie )

Počet