Lixada Bicykel Zadné Sedadlo Taška 13L Multifunkčné Vonkajšie Cyklistické Rack Sídlo Taška na Zadný Kufor Kôš Zadnom Taška Kabelka, Taška

€9.84


Multifunkčné bicykel zadné sedadlo taška s účtovnou rukoväť a nastaviteľné ramenný popruh, môže byť použitý ako kabelka a taška cez rameno. 13L skladovacie kapacity poskytuje veľký priestor pre vaše položky, užitočné na koni essentials pre všetkých cyklistov.

Funkcie:

VEĽKÁ KAPACITA: Táto taška obsahuje hlavné vrecko, 2 bočné vrecká a zadné vrecká, 13L veľké kapacity, ktoré sú dostatočne veľké, aby sa vaše essentials dobre organizované. Vnútorný našité vrecko robí priestor efektívne využiť.

VYŠŠIU VIDITEĽNOSŤ A BEZPEČNOSŤ: reflexné pásiky zvyšujú noc viditeľnosť a vešiak na pás môže mať zadné svetlo, ktoré môže tiež posilniť cyklistické bezpečnosť v noci.

JEDNODUCHÁ INŠTALÁCIA: Zips popruh pre jednoduchú a rýchlu montáž na všetky typy bicyklov na zadné sedadlo, ako sú horské bicykle, cestný bicykel, atď.

VIAC FUNKCIÍ: S účtovnou rukoväť a nastaviteľné ramenný popruh, vak môže byť použitý ako kabelka a taška cez rameno ako dobre.

DOBRÁ OCHRANA: elastický remienok na vrchol vaku môže pomôcť, aby sa vaše fľašu vody, sušenie alebo mapy bezpečne na taške. Vysoko kvalitný polyester materiál konštrukcie s pevnou štruktúrou a PE bavlna výplň, poskytuje položiek s plnú ochranu. Duálny zips uzavretie, pohodlný, aby sa vaše položky.

Špecifikácie:

Materiál: Polyester

Kapacita: 13L (zahŕňa všetky vrecká)

Farba: Modrá / Čierna (voliteľné)

Rozmery: 40 * 20 * 16 cm / 15.75 * 7.87 * 6.3 v

Položka Hmotnosť: 395g / 13.93 oz

Veľkosť balenia: 40.5 * 20 * 16.5 cm / 15.94 * 7.87 * 6.5 v

Package Hmotnosť: 410 g / cm / 14.46 oz

Zoznam Balíkov:

1 * Cyklistická Taška

Doprava:

1.Zaručujeme, loď tovaru sa do 24-72 hodín po zaplatení potvrdenie okrem dovolenku.

2.Máme loď v Číne post,HKpost EMS,DHL,Fedex,podľa vášho výberu pri zadávaní objednávky .

3.Ak ste nedostali položku po 45 dňoch,prosím, neváhajte nás kontaktovať.Budeme robiť všetko naše úsilie na vyriešenie problému.

5. Vzhľadom na stav skladu a časové rozdiely, sme sa vybrať na odoslanie položky z nášho prvého k dispozícii sklad pre rýchle dodanie.

Záruka:

1.Všetky položky, ktoré majú 1 rok záruka.AK váš nákup nespĺňajú neškodné kvalitu, vhodnosť na určitý účel alebo zápas popis, Môžeme sa uistite, že vaše problémy sú vyriešené .

2.Pre nesprávne-dodaní položky, Prosím, kontaktujte nás do 48 hodín po doručení.Zabezpečíme, aby sa dodať správny tovar, alebo vrátiť všetky platby.

3.Za chybné alebo chybné výrobky,prosím, aby fotografie alebo videá,boli by sme odoslať alebo vrátenie dane po potvrdení.

Štítky: ks sedlovka, čierna čipka mantilla, diy fishing cievky, vidlica titanium, dirtbike zadné vrecko, ogio motocykel zadné vrecko, potápanie cievky prst cievka, diy cievky cievka, karbónový bicykel zadné vrecko, brompton blatníka.


( 3 Hodnotenie )

Počet