Žralok Hračka Pre Psa Psa Vôňe Vôňa Pad Implantát Mat Pet Jogy Dekompresný Mat Dekompresný Hračka Pre Domáce Zvieratá

€6.93


Odrážky:

1、Výcvik Psa Hračky: pes snuffle mat je jedinečný výcvik psa mat, ktorá umožňuje vášho psa nájsť občerstvenie alebo malé hračky, ktoré sú skryté v mat. A to drží svojho psa mentálne a fyzicky stimulovať a pomáha zmierniť stres a relaxovať,

2、Skvelé pre Školenia: mat pomáha, aby vlak váš pes pach, konzumovať vášho psa energie a schudnúť. A to môže udržať vášho psa obsadené a vyhnúť sa váš pes sa začnú nudiť, a zapojili sa do deštruktívne správanie.

3、r psa obsadené a vyhnúť sa váš pes sa začnú nudiť, a zapojili sa do deštruktívne správanie. 3. Žraločí Tvar: popotahování oblasti mat je rozšírené, a krmív pre spoločenské zvieratá skryté a jedli okolo mat, a dolnej časti mat je non-sklzu.

4、asy na Čistenie: pes snuffle rohož je vyrobená z mäkkej bite-odolný fleece, a to môže byť vyčistený pomocou práčka.

5、ge mat: veľkosť mat je o 63*48 cm/24.8*bude 18,8, ktorý je veľmi vhodný pre malé, stredné a králik zvierat.

Funkcie:

1. Výcvik psa Hračky: pes snuffle mat je jedinečný výcvik psa mat, ktorá umožňuje vášho psa nájsť občerstvenie alebo malé hračky, ktoré sú skryté v mat. A to drží svojho psa mentálne a fyzicky stimulovať a pomáha zmierniť stres a relaxovať,

2. Skvelé pre Školenia: mat pomáha, aby vlak váš pes pach, konzumovať vášho psa energie a schudnúť. A to môže udržať vášho psa obsadené a vyhnúť sa váš pes sa začnú nudiť, a zapojili sa do deštruktívne správanie.

3. Žraločí Tvar: popotahování oblasti mat je rozšírené, a krmív pre spoločenské zvieratá skryté a jedli okolo mat, a dolnej časti mat je non-sklzu.

4. Ľahko sa Čistí: pes snuffle rohož je vyrobená z mäkkej bite-odolný fleece, a to môže byť vyčistený pomocou práčka.

5. Veľké mat: veľkosť mat je o 63*48 cm/24.8*bude 18,8, ktorý je veľmi vhodný pre malé, stredné a králik zvierat.

Špecifikácia:

Názov: Čuchať Pad

Farba: šedá

Materiál: polar fleece

Veľkosť: cca 48*63 cm/18.90*24.80 palec

Veľkosť balenia: o 27*22*8 cm/10.63*8.66*3.15 palec

Váha: cca 420g

Účel: pet sniffing mat/školenia mat/činnosť mat/dekoratívne mat

Balenie Zoznam:

1PCS*Sniffing Pad

Štítky: výcvik agility psov, draci psov, väzby domáce zvieratá, pes vlak, pet lajno, mat jogy, barbi tričko, obratnosť psa tunel, implantát, výcvik psa zariadenia agility.


( 0 Hodnotenie )

Počet