2019 Muži Móda, topánky tenisky, Topánky, Čižmy Vonkajšie Bežné lacné drevo topánky Milenca Jeseň Zimné topánky ST01

€13.22


Zimné topánky, dámske topánky 2019 teplé kožušiny plyšové tenisky ženy čižmy ženy členkové topánky zimné topánky žena botas mujer ST01

Tabuľka veľkostí Navrhol predávajúcim. Určené len na použitie ako refrence. možno, 0~1 cm chyba. Objednať jednu veľkosť väčšie, ak vaše nohy široký alebo vysoký priehlavok.

Ak chcete, aby Ženy, topánky , prosím, aby z nižšie odkaz :

Dva štýly:

1. Bez kožušinou vo vnútri pre Jar/Jeseň

2. S teplou kožušinou vo vnútri pre Zimné

skontrolujte prosím fotografiu a vyberte si to, čo potrebujete. vďaka.

1.Môj nákup ochrany čas bude po všetkom,čo mám robiť?

ak váš nákup ochrany čas sa kráti,prosím zanechať správu.môžeme vám pomôcť ho rozšíriť ,na ochranu vašej objednávky . 2.Ako sledovať zásielky a viete, kde je to teraz?

môžete kopírovať sledovacie číslo dal na tento odkaz track:www.17track.net/en

3.Ako zistím, ktorý veľkosti na objednávku? ak neviete, ktorý veľkosť zmestili sami,prosím, kontaktujte nás.povedzte nám vaše nohy dĺžky , môžeme poradenstvo veľkosť pre vás 4.Robíte poklesu prepravy a veľkoobchodné? Áno,drop, aby ste práve vložili do svojich zákazníkov adresu pri vytváraní objednávky a vedomie, to je kvapka, aby sme mohli sledovať ho a nechcem opustiť ktorúkoľvek o našej značky informácie v balíku.Veľkoobchod ,budeme ponúkať zľavy a expresná doprava zadarmo .

Štítky: formálne obuv muži originál, muži západnej boot, ankl boot, vták vonkajšie, čistenie dreva, muži topánky zimné, pánske zimné bootd, prada topánky, boot mužov zime, semiš topánky mužov chlapci.


( 1 Hodnotenie )

Počet