NEW ORLEANS Mardi Gras dovolenku dievčatká bavlna raglans dievčatá boutique prehrabať raglan nový rok t-shirts top deti oblečenie

€6.61


Pripravte sa na hru deň, deň v parku, alebo deň, v škole, alebo kdekoľvek v jednom z týchto rozkošný prehrabať raglan rukáv košele!

Tieto rozkošný prázdne prehrabať putá dlhý rukáv t-shirts sú super štýlové pre vaše dieťatko.

tabuľka veľkostí:

veľkosť XS s 0-12months

veľkosť S pre 12-24months

veľkosť M, pre 3-4 ročné

veľkosť L pre 4-5yrs

veľkosť XL pre 5-6yrs

veľkosť 2XL pre 6-7yrs

veľkosť 3XL pre 7-8yrs

veľkosti 4XL pre 9-10yrs

Poštovné a balné Pravidlá: - položky bude loď sa čoskoro po prijatí overené platby. - Nie sme zodpovední za zlý, alebo nedoručila adresu. - Prosím, overte u colné pred nákupom. Dovozné clá, dane a poplatky nie sú zahrnuté v položke cenu alebo poplatky za dopravu. Tieto poplatky sú kupujúceho zodpovednosti. Prosím, informujte sa u svojej krajiny colný úrad určiť, čo tieto dodatočné náklady budú pred ponúkanie/nákup. obvykle budeme loď všetky objednávky ako darček a vyhlásiť, aby sa minimalizovalo kupujúci dovozu dane. - To zvyčajne trvá okolo 4-8 pracovných dní do express, a 15-50 pracovných dní v Číne Letecky na loď do vašej krajiny. - PS: Ak položka bude odoslaná doporučenou air mail, trvá 7-30 dní (1-3 týždne) pre dodávky v závislosti od vašej polohy. Väčšina položiek bude doručený do 2 týždňov, zatiaľ čo niektorí môžu trvať týždne, to je normálne.- Ak chcete, aby sa dostal produkty, rýchlo, Prosím zvoľte spôsob prepravy DHL, UPS, FEDEX EMS alebo. Spätná väzba: - Keď sa zobrazí položka a spokojní s produktom,Prosím zanechať pozitívne spätná väzba a 5 hviezd, budeme veľmi ocenil . - Ak máte akékoľvek problémy s našimi tovar, alebo služby, neváhajte a kontaktujte nás najprv pred odchodom negatívnu spätnú väzbu. My sa budeme snažiť vyriešiť všetky problémy a poskytovať tie najlepšie služby zákazníkom. O nás: Sme ochotní nadviazať spoluprácu s predajcami po celom svete , zabezpečujeme aj lacné produkty. Zároveň poskytovať čo najlepšie služby pre každého. Sme nielen predávať výrobky, ale čo je dôležitejšie je služba. Ak máte akékoľvek problémy,prosím, neváhajte kontaktovať, Sme vždy pre vás slúžiť. - Náš pracovný čas: AM8:00-PM11:00 (CN čas) - Všetky vaše otázky budú zodpovedané v 1 hodiny. ( Okrem výnimočných prípadov ) - A naša kancelária je zatvorené v nedeľu a štátne sviatky (Hong Kong),ospravedlňujeme sa za neskorú odpoveď počas prázdnin.

pijama prisluhovači chlapci pyžamá minion pijama pyžamá pre deti pijama menino pijama infantil menino pyžamo enfant

Štítky: mardi gras oblečenie, dieťa mardi gras, diamond mriežky, raglan ženy, hra roblox, raglan top, roblox hračka, dievča tričko t, mardi gras, košele, kravaty, mardi gras party.


( 0 Hodnotenie )

Počet