Elektrostatické nanášanie práškových stroj,Elektrostatické Striekacie Prášková vrstva Stroj Rozprašovacie Pištole na Farby,práškovou farbou AC 220v 110v

€289.09


Táto Statická Elektrina povlak stroj je nový model, zbraň je kvalitný a dobrý pocit, keď si ju používať, to je svetlo, dobré ovládanie, stroj s Vysokým statickej elektriny a dobrý prášok hodnotiť iných. 1. Napájacie napätie: AC 220V-240V 2. Príkon: 50W 3. Výstupné napätie: 0-100KV. 4. Maximálny výstupný prúd 150uA. 5. Elektromagnetický ventil napätie: DC24V. 6. Prášok barel kapacita 45L POZNÁMKA: ak potrebujete 110V energie, prosím zanechať správu na objednávku.

1 x Statické Elektrostatického nanášania stroj ( kompletný set)

Teplé upozornenie:

Tento expedičný poplatok nie je zahrnutý vzdialenej oblasti poplatky za doručenie, ak je vaša adresa vo vzdialenej oblasti expresnej spoločnosti(DHL/Fedex) bude žiadať zaplatiť extra 38usd pre vzdialenú oblasť dodávky, budeme pomáhať, ak chcete skontrolovať vašu adresu, poštové smerovacie číslo a názov mesta pred loď a dáme vám vedieť, dúfam, že sa vám môže porozumieť.

Aramex bude jednoduchšie prejsť colnej kontrole, ako DHL alebo Fedex, takže ak vaša krajina podporu loď cez Aramex môžete si vybrať túto prepravu spôsobom, a to tak rýchlo, ako DHL.

Doprava 1.Náš hlavný spôsob dopravy je prostredníctvom DHL/Fedex/Aramex ( prosím, zvoľte svoj krajiny"), ak sa rozhodnete krajine a ktoré by ste vidieť, prepravné náklady, 2.My len loď na potvrdenej objednávky adresy, Vaša objednávka adresa sa musia zhodovať dodaciu adresu, ak potrebujete zmeniť adresu pls nechajte správu v objednávke. Platba 1.Alipay escrow je našim preferovaným spôsobom platby, aj my prijímame platobné karty. 2.Všetky naše ponuky sú podložené tým, 100% záruka spokojnosti,ak pre všetky reson nie ste spokojní ,ak výrobok mať nejaký problém, pls kontaktujte nás v 3days, alebo ak potrebujete produkt vrátiť na nás, prosím, kontaktujte nás pre podrobnejšie vrátiť alebo vymeniť pokyn, vrátime vám peniaze okrem poštovné a balné poplatky po prijatí vášho vrátenie tovaru(okrem položiek musí byť v pôvodnom stave). 3.Pls, aby platbu v rámci 3days, ak máte nejaké otázky o platbu pls neváhajte a povedzte nám, radi vám odpovieme vám do 24 hodín. O colné 1.Nie sme zodpovední za žiadne clo alebo dovozu dane poplatok, ale dáme vám niekoľko dobrých návrhov, môže zákazník nám povedať k tomu, ako sami žiadosti.v prípade akýchkoľvek dovozných poplatkov alebo poplatkov sú kupujúceho zodpovednosti. 2.Dúfame, že sa vám bude potvrdenie objednávky po prijatí zásielky, zanechajte nám Pozitívnej spätnej väzby po pôrode, Prosím, neváhajte kontaktovať nás, ale v rámci 3days ak nie ste spokojní, alebo chýbajúcich a poškodených. Spätná väzba 1.Prosím neotvárajte sporu, ak nie ste spokojní položky, prajeme vám mohli kontaktovať nás a povedzte problém, potom budeme sa snažiť v našich silách, aby vám pomohol. 2.Budeme udržiavať vysoké štandardy dokonalosti, a usilovať sa o 100% spokojnosť zákazníka! ak výrobok s vadou pls kontaktujte nás pred odchodom Negatívnu spätnú väzbu, dajte nám šancu, aby to zvládli pls. 3.Vážený zákazník, ak sa vám páči náš produkt pls zanechajte nám dobrú spätnú väzbu a zbierať našom obchode a produktu. pozitívnu spätnú väzbu môžete podporiť nás to lepšie pre vaše zdravie!! Vďaka s pozdravom~ Ostatné : Vážený zákazník, akúkoľvek inú otázku vitajte pošlite nám e-mail alebo kontaktný Tradmanager, odpovieme vám.

Štítky: sr2ez, prášok kabát, práąkovou farbou zbraň, prášok kabát systém, baobab, gumené vzduchu zbraň, elektrostatické maľovanie, prášky poťahovacie stroje, farba elektrické striekacie pištole, elektrostatické striekacie.


( 0 Hodnotenie )

Počet