Ručné Kovanie Zložené Ocele Hliny Tvrdeného Japonský Tanto Katana Shord Meč Bitka Ostrý Nôž Full Tang

€153.69


Ručné Kovanie Zložené Ocele Hliny Tvrdeného Japonský Tanto Katana Shord Meč Bitka Ostrý Nôž Full Tang

Celková Dĺžka:53 cm/20.86 palec

Čepeľ Dĺžka: 33 cm/12.99 palec

Čepeľ Širokú:3.2 cm/1.25 palec

Hrúbka čepeľ:0.70 cm/0.27 palec

Stav:Úplne Nové

Príchuť:Full Tang

Kovanie Materiál:Meď

Saya: Červené Drevo

Čepeľ Materiál: Zložené Damasku Ocele Hliny Tvrdeného Ostrosť ; dokáže znížiť bambusu/ dokonca môže znížiť papier formátu A4 (Veľmi ostré)

Tento katana je vyrobený starobylej Japonskej tvorby metóda (ručne kované a ručne leštené). Sme meč tvorcovia z Longquan Mesto Číny, ktoré je slávny pre uskutočnenie profesionálnych Japonské meče, Čínsky meč a Západnej meče. Meče sú bitku, pripravení s autentickými príslušenstvo. Stav: Veľmi presná, ako obrázky. Prosím, pozrite si fotografie pre detaily a klásť akékoľvek otázky, pred nákupom. Budem rád, keď poskytnúť ďalšie informácie na vyžiadanie. prosím, zanechajte nám 5 star pozitívnu spätnú väzbu , ďakujem vám veľmi pekne! ! ! Po vašu platbu dosiahne nás, budem posielať položky cez Čína Príspevok EMS vám do 2 dní, zvyčajne je potrebné približne 15-20 pracovných dní, aby sa dospelo po tom, čo sme odoslané ju. Ďakujeme za pochopenie a trpezlivosť.

Sme package meč s penou, ktorá môže poskytnúť dostatočnú ochranu na diaľkovú dopravu a uložiť veľkú váhu než pomocou w ooden okno , ako všetci vieme, uložiť hmotnosť=uložiť nákladnej Sme don\ \ 't zodpovední za svoju krajinu, colné odbavenie, prosím, na vedomie, že

Štítky: katana lano, samuraj meč hračka, han jian meč, japonský tanto meč červená, nože kung fu, damask meč, meč excalibur, katana drevené, démon vrah kimetsu č yaiba cosplay meč, uhlíkovej ocele meč.


( 1 Hodnotenie )

Počet