Indukčný ohrievač 220V hot box opravy 3500A GYS neznížila opravy neznížila opravy s režim času a energie režim

€208.40


220V hot box opravy 3500A GYS neznížila opravy neznížila opravy s režim času a energie

Popis Výrobku:

Miesto, 2600, s its3500 maximálny výstupný prúd, je ideálny výrobok pre neznížila ťahanie a rovnanie nízka hrúbka karosérie prvky (kapota, dvere, strechu, panel). Výrobok je multifunkčné, čo z neho robí komplexné riešenie. Vďaka svojej nízkej energie

spotreba, môže pracovať na jednoduchý 230V napájanie. 【DETAILY PRODUKTU] vyzýva -1 x 052208 panel mieste sťahovák neznížila multispot opravy, všetky príslušenstva v cene. 【3 REŽIMOCH] vyzýva-Zváranie hviezdy alebo podložky, zváranie zvlnený drôt, obráťte sa zmenšujúci sa, pracovať na svetlo vplyvy a pre dobré zakončenie. 【JEDNODUCHÁ INŠTALÁCIA] vyzýva-Umožňuje zvoliť výstup napájania a požadovaný režim pomocou potenciometer. 【JEDNODUCHO sa OBRÁŤTE] vyzýva-Volanie kontaktu medzi nástrojom a na prvok, ktorý chcete narovnať automaticky. 【LOW POWER] vyzýva-Práca na jednoduché napájanie 230V

Vlastnosti produktu: Balíka je Zahrnuté: ---Na tento záznam, poskytujeme jeden nový 052208 panel mieste sťahovák neznížila multispot opravy, farba je žltá. Potrebné príslušenstvo v cene. 3 Režimoch: ---Zváranie hviezdy alebo podložky pre karosériu prvok ťahanie. ---Zváranie zvlnený drôt, ideálne sledovať zaoblený profil. (napr. kormidlovne) ---Kontakt zmenšujúci sa, pracovať na svetlo vplyvy a pre dobré zakončenie. Jednoduché Použitie: ---Intuitívne, na potenciometer umožňuje zvoliť výstup napájania a požadovaný režim. Automaticky: ---zváranie je generovaný tým, že jednoducho robiť kontaktu medzi nástrojom a na prvok, ktorý chcete narovnať. Nízky Výkon: ---môžete pracovať na jednoduchý 230V napájanie.

Technické Údaje: Značka: Vevor Stav: Nové, Farba: Žltá Výstupný Prúd: 3500 maximálne Napätie: 230 V Hmotnosť: kg, 55 lb (25 kg) Rozmery (Lx Wx H): 19"x12.5"x12" (49x32x31cm)

Package Zahrnuté: 1 x 052208 panel mieste sťahovák neznížila multispot opravu, Ako ukazuje obrázok

Štítky: ih indukčný ohrievač, neznížila indukcie, hot box pdr, handeled indukčný ohrievač, indukčné opravy, dlaždice, jednotné pokušenie, tipe c do usb, hotbox pdr, ručné indukčný ohrievač.


( 0 Hodnotenie )

Počet