Artpad LED Nástenné Svietidlá v Interiéri Bohemia Sconces Svietidlá, Retro, Sklenené Nástenné Svietidlo Vintage S Odtieň Pre Spálne, Obývacia Izba, Chodba

€41.68


Artpad LED Nástenné Svietidlá v Interiéri Bohemia Sconces Svietidlá, Retro, Sklenené Nástenné Svietidlo Vintage S Odtieň Pre Spálne, Obývacia Izba, Predsieň, Retro Dizajn:Artpad nástenné svietidlo s Bohemia, retro dizajn, nádherné dekorácie pre obývacia izba, kuchyňa, jedáleň, spálňa, schodisko, chodba a všetky druhy miestach Špeciálne Plavidlá:Naše Tienidlo je vyrobené zo skla a je to farebné dekoratívne častice je ručne spracovaný, aby to zvláštne a krásne Jednoduchá Inštalácia:je To jednoduchá inštalácia s pripojeným príslušenstvom, a napätie 100v, aby 240v, je to bezpečnosť pre všetky krajiny Dobrej Kvality:Sú to kvalitné a všetky naše nástenné svietidlá sú v priebehu troch rokov záruka. Môžete ho použiť bez obáv služby Zákazníkom:spokojnosť našich zákazníkov je pre nás veľmi dôležité - ak máte problémy alebo komentáre, tešíme sa na vašu správu Špecifikácia: Model:CT-WL18

Typ: Nástenné svietidlo

Materiál:Splnené al a Skla

Svetelný Zdroj: E14 LED Žiarovka:Dve žiarovky nie sú zahrnuté

Napájanie:AC90-260V Najviac Energie:60 W Hmotnosť:1,8 kg

1. Cena položky sa nemusia zahŕňať dovozné clá, je potrebné kupujúci zaplatiť. Môžeme vyhlásiť, že cena výrobku je nízka, ktoré vám pomôžu vyhnúť dovozné clá.

2. Sme rozhodne spôsob dopravy pre všetkých zadarmo doprava objednávky. Ak potrebujete určitý spôsob dopravy, môžu požadovať dodatočné prepravné surchargepls,Prosím, kontaktujte nás pred objednávkou.

3. Našim cieľom je dodávať kvalitné výrobky ku každému zákazníkovi. Všetky naše výrobky sú testované, označené a balené v dobrom stave s správne náhradné diely. Ak položiek, ktoré ste obdržali, je chybný, pls kontaktujte nás okamžite, poskytneme vám najlepšie riešenie(odoslať náhrady alebo vrátenie peňazí).

4. Prosím, nie svojvoľne dávať zlé hodnotenie. Máme pocit, že akýkoľvek problém sa dá vyriešiť tým, že komunikácia.Ak máte akékoľvek otázky týkajúce sa našich produktov alebo služieb, prosím kontaktujte nás prvý a máme pre vás perfektné riešenie.

5. Pošlite nám správu, neváhajte a kontaktujte nás kedykoľvek, odpovieme vám do 24 hodín.

6. Pls Poznámka:Ako svetlo, kamera, alebo iné dôvody,možno trochu farebný rozdiel, farby produktu v druhu ako štandard.

Štítky: moderné chandelie, lampade steny spálne, sconce bielu stenu, obrázok nástenné svietidlá, lampa led, steny bočné svetlá, sklenený tieň, jednoduché steny sconce, lampshad, led skrutka.


( 1 Hodnotenie )

Počet