20m 4/6mm PU Trubice Modrá Záhrada Vody Pneumatické Potrubné Poľnohospodárske Zavlažovanie Skleníkových Zalievanie Dodávky

€8.44


Vlastnosti Teplotný rozsah:40-80 stupňov Celzia Tvrdosť:95A pevnosť v Ťahu:400kgf/cm2 Ultimate Ťažnosť:490-590% odolnosť proti Opotrebeniu:35mg roztrhanie:110 kg/cm2

Ideálne pre zavlažovanie vaše kvety, rastliny, trávnik. Používa sa pre atomizing tryska a mikro spojenie. Dobrý materiál, anti-aging, mäkké, hladké vnútorné steny. Jednoduchá inštalácia,Odolné a dlhá životnosť, všeobecne akceptované užívateľmi. Za studena-odolné opaľovací krém materiálu, vhodné na teplote mínus 15 stupňov na 40 stupňov Špecifikácie: Vonkajší priemer 6 mm, vnútorný priemer 4 mm Farba:Modrá Balenie:20m(Len na hadicu) Poznámka: veľkosť sa meria pomocou rúk, prosím, aby drobné chyby merania. Farebnú fotografiu by mohlo byť trochu odlišné od skutočného produktu vzhľadom na farebné zobrazenie rôznych monitory.

PLATBA: Pred objednávkou,prosím, potvrďte údaje s nami, ak máte požiadavku na položky. Prosím, aby platbe do 3 dní od objednávky, ak je to možné. ZÁSIELKY: 1. Príprava Čas:potrebujeme 1-2 pracovné dni na prípravu objednávky podľa našich numberous objednávky každý deň. 2. Prosím skontrolujte vašu adresu pri písaní v www.tantra-egypt.sk,ak chcete zmeniť pred máme loď z nich, 3. Pozemok sledovanie informácie dotaz môžete skontrolovať vášho lodné informácie z nasledujúceho odkazu s sledovania č.: www.17track.net/en ( skopírovať do prehliadača) 1. Ak ste spokojní s našimi položky a našich služieb,venujte prosím chvíľu nechajte nám possitive spätnú väzbu so všetkými 5 hviezdičiek .sme to ocenia. 2. Akýkoľvek problém,prosím, kontaktujte nás, prosím, aby od negatívnej spätnej väzby. Môžeme vám najlepšie riešenie.

Štítky: záhradné hadice držiak na stenu mount, uv technológie čistenia vody, pre hadicu na vodu, záhrada mriežky, hm lietať cievky, záhradnej hadice na stenu, emisie skleníkových, hadica, dm lietať cievky, výparníka pre klimatizáciu.


( 2 Hodnotenie )

Počet