JLZXSY Ručné Crystal Drahokamu Nášivka So Stuhou Svadobné Pásy Drahokamu Svadobné Pásu

€14.85


Vitajte! Kúpiť viac, Viac šetriť Popis

Popis produktu Tento Svadobné šaty krídla je vyrobený s krištáľovo kamienkami a jasné osiva korálky na mäkká obojstranná satén, uhol rezu a zapečatené

na koncoch, aby sa zabránilo rozstrapkaniu. Väzby v lukom na zadnej strane. Toto krídlo je ohromujúci a ideálny pre váš Svadobný deň!

Ohromujúca svadobné / svadobné krídla nášivka s vysokou kvalitou crystal kamienkami, Perla, perličky, kamienky a perličky

všetko sú ručne šité .

O tejto svadobné krištáľové krídlo

Q'ty : 1 ks

Krídla celková dĺžka: Saténová stuha bude 3 metrov dlhý, takže môžete rezanie, aby sa dĺžka chcete .

Drahokamu Veľkosti : 44x5.5 cm(17.6 x 2.2inches)

Materiály: Strieborné korálky/perly a+ trieda jasné/Gold/AB kamienkami

Ručné, jedinečné a sladké~~

VŠETKY kryštály a kamienkami použité, sú najvyššej kvality na svetovom trhu!!!

Elegantný dizajn, super poular s nevesty po celom svete. Na iovry farieb, fantázie pearl a slušné kvety sa chytiť oči najviac!

Budeme výpis viac o našich krásnych predmetov v blízkej budúcnosti. Pošlite nám e-mail ak máte záujem o niektoré z našich návrhov. Platby

Prijímame PayPal len.

My len loď položka na váš PayPal overené adresu. Ak ste si zakúpili viacero položiek, použite prosím eBay nákupného košíka a pozrite sa raz pre všetkých, namiesto platby pre nich individuálne. Sme nastavili disscount tak ušetríte veľa peňazí! Dodanie podrobnosti

to vyslať wit h sledovania N um ber

Máme loď v každej položky v rámci 24 hodín po vašu platbu.

Ekonomika medzinárodnej prepravy spôsobom, 10 - 15days do USA, 20 - 45days do iných krajín.

Ak potrebujete urýchlilo dopravu spôsobom, ako DHL, FEDEX... prosím, kontaktujte nás priamo Podmienky predaja

Farby sa môže líšiť na rôznych obrazovkách počítačov. Ak konkrétny odtieň je rozhodujúce, prosím, kontaktujte ma na overenie.

Prosím, nechajte mierne odchýlky na meranie údajov. Sme presvedčení, s položku kvality, ale VEĽKOSŤ ROZDIEL je veľký problém medzi rôznymi krajinami. Takže prosím, či meranie starostlivo pred nákupom, alebo nás môžete kontaktovať prvý. Ďakujem.

Akceptujeme vrátenie a výmena. Prosím, kontaktujte nás na žiadosť o vrátenie povolenia a vrátenie adresu. Všetky položky vrátil uschovajte originálne balenie. Prosím, zaslať späť s sledovacie číslo. Urobíme vám vrátime plnú sumu hneď ako obdržíme na vrátenie balíka.

Dovozné clá, dane a poplatky nie sú zahrnuté v položke cenu alebo poplatky za dopravu. Tieto poplatky sú kupujúceho zodpovednosti. Zvyčajne sme známka je darček v prepravnom štítku.

O nás

Naša pracovná doba:

Peking čas :pondelok-sobota 9:00 do 18:00 hod.

Nemáme práce Štatutárny dovolenku, ak si poslať e-mail na nás ,V našich pracovných hodín sa obnoví v priebehu 24 hodín. Kontaktujte nás

Necháme Pozitívnu spätnú Väzbu po prijatí platby. Prosím nezabudnite nám dať pozitívnu spätnú väzbu a PÄŤ HVIEZDIČIEK na všetky Podrobné Hodnotenia Predajcu.

Ak nie ste spokojní s vaše nákupné skúsenosti, prosím kontaktujte nás a získajte riešenie, než sa rozhodnete opustiť neutrálne alebo negatívne spätné väzby, Budeme sa snažiť vyriešiť všetky problémy za vás v najkratšom možnom čase.

Poskytneme vám služby ako najlepšie, ako môžeme, spôsobiť spätnú väzbu a sú to, čo sa usilujeme o. Prosím, napíšte mi cez "Moje Správy" alebo "Opýtať sa Predajcu Otázky" ak máte akékoľvek otázky o našich záznamov alebo vášho nákupu.

Na Mar-30-16 na 17:39:58 PDT, predávajúci je pridané nasledovné informácie:

Štítky: pás nevesta, krídla svadbu, džin shaper, svadobné krídla, pás široký korzet, pás diamond, cummerbund, pás štrasom, basque pás, pás široký žena.


( 0 Hodnotenie )

Počet