Anjel Krídla Ornament, Súcit Jej Darček, Smútok, Strata Milovanej Pamiatka, Šperky, Darčeky

€3.80


Kus Môjho Srdca Je V Nebi

Prívesok, veľkosť 65*68mm

Páska dĺžka 40 cm

Hmotnosť 21 gramov

Nezávislé funkcie opp taška balenie

Srdce-wrenching pamätník anjel výzdoba bude svojim blízkym dovolenku krásne spomienky! Už hľadáte darček na pamiatku miloval ten, kto zomrel? Ako sa o luxusné, starožitné-navrhnutý tak, anjelské krídla dekorácie zavesenie na Vianočný stromček? Hrdo poskytujú luxusné pamätné Vianočné dekorácie vhodná pre kedykoľvek počas roka. Naše stratili svojich blízkych, a vždy bude v našich mysliach, inšpirujúca, povzbudzujúce a posilňujúce nás. Vytvorili sme pôvodné, klasické anjel krídla ornament s "Moje Srdce v Nebi" vyryté na to, aby dôrazne pripomenúť, táto osoba vplyvu na naše životy.

Prečo si vybrať anjel šperky? Na

Naše pamätné anjelské krídla sú zariadené s oko-lov bielej stuhy, ktoré môžu byť vyrobené do elegantný Vianočný strom dekorácie, ktoré sú ľahko zavesiť, alebo ako špeciálne ponožky výplne. Splnenie kvalitu a dizajn! Zakrivené na oboch stranách, vyzerá skvelo zo všetkých uhlov, tieto krásne zakrivené anjel krídla môžu vyniknúť v akejkoľvek miestnosti dekorácie. Kombinácia vysoko kvalitných materiálov, podrobné výrobné techniky a elegantný červený zamat darčekové balenie, je to dotýka suvenír, ktorý môže byť odovzdávaná z generácie na generáciu.

Vyjadriť sústrasť

Vyjadriť svoje sympatie s úprimné bereavement. Tento očarujúce a útulný anjel krídla ornament je úprimným vyjadrením lásky pre rodiny alebo priateľov, smútku pohreb svojej osobe alebo pet.

Štítky: darček pre priateľku krúžok, väzby ozdoby, s bb52, náramok klip, anjel pohár, anjel pierko krídlo, veľké angeles, es ozdoby, chrysocolla kameň, falošné papradie.


( 2 Hodnotenie )

Počet