Xiao Redmi Airdots 2 pôvodné TWS headset inteligentnej redukcie šumu s mikrofónom 5.0 headset high-definition kvalite zvuku

€12.50


Tipy!!!Tipy!!!Tipy!!!

Nedávno, Xiao factory zrušená vzhľad a obalov, a "Červená Ryža" sa zobrazí na plnenie box. Stará verzia je "MI". Budeme náhodne usporiadať zásielky na základe inventarizácie. Vezmite prosím na vedomie, že

Poznámka:

1. CN Verzia: Redmi Airdots 2 Globálna Verzia: Mi Pravda Bezdrôtové Slúchadlá Základné 2 2. Nie je nabíjací kábel v pôvodnom balení, ktoré si môžete kúpiť, ak ju budete potrebovať!!! Pozornosť prosím!!!

Malé slúchadlá so zabudovaným čipy Nová generácia Bluetooth 5.0, rýchlejšie a stabilnejšie Headset má vstavaný Bluetooth 5.0 čip s názvom nová generácia slúchadiel. Redmi AirDots je vybavený najnovšou technológiou Bluetooth 5.0 čip, rýchlosť prenosu dát je až 2 krát v porovnaní s predchádzajúcou generáciou, spojenie je rýchlejšie a stabilnejšie. Počúvanie piesní a hranie hier sú všetky jemnejšie a hladšie.

Štítky: obchod bezdrôtové slúchadlá, pridať airdots 2, smart home, bluetooth earpiec, 3 xaomi, box vzduchu bodky 2 pôvodný xiao, redmi xiao, fones sem fio, earphon, airpod tp.


( 2 Hodnotenie )

Počet