Nabíjateľná Smart LED Nočné Svetlo Tvorivé Farbu RGB Plnenie Stmievateľné Dotykové Ovládanie USB Nočný Stolík Lampa

€6.71


Kreatívne Farbu RGB Plnenie Nočné Svetlo Stmievateľné Dotykové Ovládanie USB Nabíjateľné Nočný Stolík Lampa

Funkcia:

1. Dotyk Aktivované Nočné Svetlo: Inteligentný senzor, dotknite sa hore na zapnutie/vypnutie/upraviť svetlo. Dotknite sa panela na viac ako 3 sekundy pre zapnutie/vypnutie svetla. Môžete si vybrať farbu, ktorá vyhovuje vašej nálade a vytvoriť príjemnú atmosféru.

2. Stmievateľné a RGB farebná zmena: LED dotykový ovládací nočné svetlo má 3 úrovne teplá biela jas (ľahké, stredne ťažké a zvýraznite) a SOS blikanie režime. Môžete jednoducho zmeniť režim farieb, dotknite sa v hornej časti tejto LED žiarovky a farbou sa vám páčia (červená, zelená, modrá, žltá, ružová). Pohodlné pre odpočinúť a stolná lampa je vhodná pre deti s pohodlím.

3. Ochrana očí: dotykovo-citlivých LED nočné svetlo je pohodlné nočné lampy, stmievateľné, a možno aj pritiahnuť pozornosť detí. Vybavená 360° ochrana očí lampa panel, ktorý môže poskytnúť viac jednotné a jemné svetlo. Dokonale používa ako konštantu, nočné svetlo, chráni vaše dieťa v bezpečí v tme: kliknite na tlačidlo centrum jas medzi 3 úrovne.

4. Široko Použitie: Mäkké nočné svetlo pre detská izba, spálňa, detská škôlka svetlá, multi-farebné prostredie, osvetlenie na párty a vonkajšie pre vytvorenie sladké a romantickú atmosféru. Pre potreby na Kempovanie a núdzové osvetlenie dizajn, lampa poskytuje rukoväť na vonkajšej spodnej časti lampy vám pomôže ľahko nosiť vonku. Dobrý darček pre detí/tínedžerov/dospelých/seniorov.

Špecifikácia:

Veľkosť produktu: 118 X 90/4.65 X 3.54"

Hmotnosť výrobku: 240g

Svetlo, Farba: Farebné

Nabíjateľná: Áno

Použitie Čas: 20H na Plný Výkon

Poznámka:

1. Vzhľadom na iný monitor a svetelný efekt, skutočná farba položky môžu mierne líšiť od farieb ukázal, že na obrázky. Ďakujeme!

2. Prosím, dovoľte 1-3 mm meranie odchýlky vzhľadom na ručné meranie.

Balenie:

1 X Farba Plnenie Nočné Svetlo

1 X Dátový Kábel

1 X Manuál

Drop Shipping Služby.

1.Nie je obmedzené zásoby na splnenie objednávky na dennej báze.

2.Pre USA/CA /RU prepravnej rýchlosti je veľmi rýchly.

3.Prioritou dodanie,rýchle dodanie do 48 hodín.

4.Žiadne faktúry alebo receip alebo propagačné materiály zahrnuté.

5.Podpora CSV/EXCEL ( väčšie objednávky) dropshipping.

Štítky: anjel vankúš, jesť stolná lampa, čierne sklo lampa, bestlite stolná lampa, batéria nočná lampa, g13 objímky, art deco prívesok, sunmeiyi stolná lampa, moderné opice, 8 smd.


( 0 Hodnotenie )

Počet