1Pcs Kuchynské Doplnky z Nerezovej Ocele Pokrievky Polica Kuchyňa Organizátor Pan Kryt Veko Stojan Stojan Hubky Lyžice Držiteľ Jedlo Rack

€4.65


52718 Kuchyňa

Popis:

Naše pokrievky stojan je ideálny pre držanie a detearing vaše varenie lyžica, truner, horúci hrniec viečka a horúcu panvicu kryt v domácej kuchyni. Je vyrobený z vysoko kvalitnej nerezovej ocele materiál, bezpečné a odolné. Má elegantný dizajn a kompaktná veľkosť pre pohodlné nosenie a čistenie. Mohlo by to priniesť oveľa pohodlie a vaša kuchyňa upratané, keď sú varenie. Takéto praktické hrniec kryt police, stojí za nákup pre váš domov!

Funkcie:

Vyrobený z vysoko kvalitnej nerezovej ocele materiál, anti-hrdza, anti-korózne, ekologická, bezpečné, zdravé a trvalé.

Dobrá voľba pre uvedenie svoje horúce pokrievky alebo pan kryt, keď sú varenie, prinášame vám oveľa pohodlie a vaša kuchyňa čisté a upratané.

Čestný podpora je veľmi jednoduchá montáž s dvojitým skrutky, a tiež veľmi ľahko demontovať pre pohodlné čistenie a skladovanie.

Smart dizajn, kompaktné rozmery, ľahko sa prenáša a ľahko sa čistí.

Ideálny pre držanie a detearing vaše varenie lyžica, truner, horúci hrniec viečka a horúcu panvicu kryt v domácej kuchyni.

Materiál: Nehrdzavejúca Oceľ

Farba: Podľa fotografie

Veľkosť: 18.5*21*15.5 cm

Použitie rozsah: rezacia doska, veko, doska, lopaty, lyžice

Obsah balenia: 1pc x lyžica rack

Štítky: držiteľ kuchyňa, príbory, držiak kuchyňa, pokrievky organizátor kanady, gadget domov, skryté umývadlo, šálku kávy vešiak, sklenený hrniec kryt, koberec rastlín, hrniec kryt držiaka zvyšovať, cuisinart misky na sušenie rack.


( 4 Hodnotenie )

Počet