Skákanie Metrov Chlapci Letné Oblečenie Set sa Deti Oblečenie, Detská Detská Móda Shark Bavlnené Oblečenie Cartoon T-shirt Šortky 2ks Vyhovuje

€8.03


Vitajte Na Skákanie Metrov Obchodu

Dobrá správa: Zákazníci, Ktorí Podľa nášho Obchodu alebo Požiadajte priateľov, ktorých chcete Sledovať, Darček Dostanete !!!!

Sme Nové detské Odevy Skladujte v www.tantra-egypt.sk. Predaj na najnižšiu cenu. Všetky naše výrobky môžu byť dodávané v 48hours (business/pracovný deň), všetkých položiek na sklade!!!

Veľký, Aby Sme šťastní poslať Aramex/Fedex/UPS/DHL/Mýto/EMS doprava Zadarmo na 50% krajín, ak sú radi, že ju prijať, príliš.

Poznamenal: celé meno, adresu a telefónne číslo, psč, Sú Potrebné skontrolovať znova po dokončení objednávky, my vám pošleme hneď, Ako je to možné!

Dropshipping a Veľkoobchod sú Väčšinou privítala v našom obchode.Prosím, kontaktujte nás pre Špeciálna ponuka voľne. Veľkoobchodná cena bude dolnej ceny pre vás!

Fotografie Zobraziť:

Akceptujeme Alipay, Západ Únie, TT. Všetky hlavné kreditné karty sú akceptované cez bezpečné platobné procesor ESCROW.

B. Ak nemôžete pokladňa bezprostredne po aukcii zatvorte, prosím, počkajte niekoľko minút a skúste to znova Platby musia byť ukončené do 3 dní.

Máme sa obvykle odosielame do troch pracovných dní po obdržaní vašej platby.

B. nie Sme zodpovední za akékoľvek cla alebo dovozu dane.

A. kupujúci by mal priniesť dôkazy o probléme v položkách.

B. kupujúci musí kontaktovať nás a to do 3 dní od doručenia, ak budú chcieť vymeniť chybný alebo nesprávne odoslané položky.

Vaša spokojnosť je náš cieľ! Dúfam, že sa vám páčia naše položky a vychutnajte si našu službu. Tešíme sa vašu POZITÍVNU spätnú VÄZBU. nova deti nosenie, chlapci a dievčatá oblečenie, nova leto, jar, jeseň, zimu, jeseň modely, bundy, šaty

B. Ak je Pripojený produkty obrázky pri odchode nás pozitívne feeback bude výhra na voľný krásny darček so ĎALŠEJ objednávke! ĎAKUJEME U VEĽMI VEĽA!

Štítky: novorodenca žralok, dieťa mládež šortky, žralok hračka, obleky shark boy, jumosuit, jum, plyšové žralok, dieťa shark narodeninovej party decor, deti športové oblečenie 12, klobúk shark boy.


( 0 Hodnotenie )

Počet