Nové Baby Plávanie Krúžok Nafukovacie Dieťa Plávajúce Deti Plávať, Plávať Bazén Príslušenstvo Kruhu Vaňa Nafukovacie Krúžok Hračka Na Leto

€17.47


Nové Baby Plávanie Krúžok Nafukovacie Dieťa Plávajúce Deti Plávať, Plávať Bazén Príslušenstvo Kruhu Vaňa Nafukovacie Krúžok Hračka Na Leto

Odrážky: 1、Vymeniteľné Baldachýn: plávanie float vybavené priedušná a odnímateľný UPF50 + prístrešok, na ochranu detskej pokožky pred slnkom a vychutnať si letné kedykoľvek a kdekoľvek.

2、Baby Safe Materiálov: plávať, plávať je vyrobená z odolného a nepriepustných PVC materiálu, ktorý je v súlade s CZK normy, ktorá je v súlade s najvyššími a najprísnejších medzinárodných bezpečnostných noriem na hračky, a plávať, plávať je 100% bezpečné a non-jedovaté, a je priateľské k pokožke.

3、Bezpečnosť Ochrana: plávať float funkcie double-layer airbag, zdvihol predné rozšírila stranách, ramenné popruhy, brucha podporu, nechajte dieťa pohybovať vpred v správnej polohe.

4、Jednoduché Použitie: plávať float podporuje deflácia, ktorá obsahuje aktualizáciu dizajn poskytnúť dva plavecké spôsoby cez rôzne pracky metódy, a tak poskytuje zaujímavý plávanie metódy.

5、Ideálny Darček: plávať, plávať je zabalené v krásne farebné okno, a 2 zadarmo hračky a 1 strane čerpadla sú uvedené pre jednoduché inflácie. A plávať, vznášať sa ľahko ležal a zložené na skladovanie a prepravu. (80% -90% inflácie je dosť)

Špecifikácia: Názov: Plávanie Float

Rozmery(približne):

Veľkosť L: Vnútorný priemer 16 CM/6.30 v (vhodné pre deti vo veku 6-30 mesiacov a váži s dĺžkou 16 až 30 kg)

Veľkosť XL: vnútorný priemer 19 CM/7.48 v (vhodné pre deti alebo deti 2-4 rokov a váži 25-44 kg)

Materiál:0.35 MM eco-friendly 6P materiál (bez ftalátov, s EN71 / CZK certifikát)

Ventil:

Všetky výrobky používať 6P eco-friendly non-jedovatý plyn tryska

Farba: modrá, zelená

Package: každý výrobok je zložený ploché a dať do nezávislý funkcie opp taška a potom balí do farbu (veľkosť 26.5 * 25 * 6TYP)

Balenie Zoznam:

1 x Farebné Políčko

1 x Plavecký Krúžok

1 x Baldachýn

1 x Čerpadla

1 x anglický Manuál

1 x Deflácia Trubice

Vrátime vám ak vrátite položky do 7 dní od prijatia položky z akéhokoľvek dôvodu. Avšak, je kupujúci sa mali uistiť, že položky, vráti sa do svojich pôvodných podmienok. Ak položky sú poškodené alebo stratené, keď sa vráti, bude kupujúci zodpovedá za poškodenie, alebo stratu, a neposkytneme kupujúci v plnej výške. Kupujúci by sa mal pokúsiť podať sťažnosť s logistickej firmy na vymáhanie nákladov na poškodenie alebo stratu. Bude kupujúci zodpovedá za prepravné poplatky, ak sa chcete vrátiť položky.

Vaša spokojnosť a pozitívna spätná väzba je pre nás veľmi dôležité. Prosím, zanechajte pozitívna spätná väzba a 5 hviezd, ak ste spokojní s našimi tovary a služby.

Ak máte akékoľvek problémy s našimi tovar, alebo služby, neváhajte a kontaktujte nás najprv pred odchodom negatívnu spätnú väzbu.

My sa budeme snažiť vyriešiť všetky problémy a poskytovať tie najlepšie služby zákazníkom.

Náš Sklad

Štítky: bazén príslušenstvo fuente, loď dieťa, bazén hračky potápať, dospelých, bazén, vaňa, bazén plávať, swimava nafukovací bazén, A1005, swimtrainer, bestway filter, float bazén.


( 0 Hodnotenie )

Počet