PU Kožené Toaletná Wash Bag Kúpeľňa Nepremokavé Kozmetické tvoria tašky Cestovné Neceser Organizátor Zips make-up Puzdro Prípadoch Ženy

€5.86


Materiál:PU Koža + Polyester

S veľkosť:17 x 8 x 12 cm(6.69 x 3.15 x 4.72 inch)

L veľkosť:20 x 11 x 15 cm(7.88 x 4.33 x 5.91 inch)

Farba:Čierna,Modrá,Zelená,Ružová,Hnedá,Šedá

Funkcie:

1. Povrch nepremokavého materiálu, keď ho používate v kúpeľni, nebojte sa o tom, ako váš kozmetika mokré

2. Dve veľkosti, 6 farieb pre vás vybrať

3. Hladké dvojitý zips pre rýchle otváranie a zatváranie

[UPRAVIŤ]:

1.1 cm=0.394 palec

2.Ako výsledok ručné meranie, prosím, dovoľte 1-3 cm chyba.

3.Vzhľadom k osvetlenia počas natáčania, obrázok, farba je mierne odlišný od skutočného produktu

Milí kupujúci, Prosím zanechať váš správne informácie príjemcu (správnu adresu,Psč, kontaktné údaje a kontaktné telefónne číslo) Tipy: Vážení Rusi kupujúcich , prosím zanechať svoje meno (krstné meno, stredné meno, priezvisko), ak ste objednávku, alebo balíku bude vrátená miestne zvyky. Ak máte akékoľvek otázky o produkte doprava, veľkosť, cena, atď. pred objednávanie, môžete zanechať odkaz a my vás budeme reagovať na vás do 1 pracovného dňa. Preprava: 1.Zvyčajne zašleme všetky objednávky v rámci 1-5 dní, Prosím, buďte trpezliví a čakať na nejaký čas. Ďakujem moc! O hromadné objednávky: poskytujeme veľkoobchodné ceny. ponúkame zľavu, alebo expresná doprava zadarmo, ktoré trvá len 5-15 dni, aby sa dospelo. Drop Ship: podporujeme drop shipping,môžete zanechať správnu adresu v každej objednávke. Budeme zasielať objednávky zákazníka. A nemáme zahŕňajú všetky značky informácie alebo iných propagačných materiálov v našich balíka. Máme skúsenosti s drop shipping. Budeme odoslať vašu objednávku rýchlo . Akceptujeme aj CSV objednávky. Spätná väzba: Všetky výrobky sú starostlivo kontrolované pred odoslaním. Spoliehame sa na spokojnosť každého zákazníka, aby uspeli. Ak ste spokojný s kvalitou a servis našich produktov, prosím, dajte nám spätnú väzbu o 5 hviezdičiek. Ďakujem vám veľmi pekne, sme vám poskytnú aj pozitívnu spätnú väzbu. Ak máte akékoľvek otázky o produkte, kontaktujte nás prosím najprv pred odchodom negatívna spätná väzba. Urobíme maximum, aby vyriešiť problém a záruka vaše záujmy. Verím, že môžeme lepšie riešiť tieto problémy prostredníctvom komunikácie. Nedostal balík? 1. Ak ochranná lehota je o platnosť, môžete sa obrátiť na náš zákaznícky servis a my môžeme rozšíriť ochranu obdobia, pre vás. To môže zaručiť vaše záujmy 2. Ak ochranná lehota uplynula a ste nedostali balíka. Prosím, kontaktujte náš zákaznícky servis čo najskôr, ako je to možné. Môžeme vám vrátime peniaze, alebo poslať balík. Ďakujeme za pochopenie a podporu a prajeme vám príjemné nakupovanie v mojom obchode!

Štítky: taška pre make up, kozmetické, tábor umývanie taška, lagguge cestovná taška, taška opice, taška na uskutočňovanie dodávok malajzia, make-up, cosmet, taška make-up, kus cestovné make-up taška, kalnej kozmetické tašky.


( 2 Hodnotenie )

Počet