Čipky Sexy Podprsenka a Nohavičky Nastaviť Drôt Zdarma Podprsenka Nastaviť Intímne Bielizeň Žien spodnú Bielizeň Feminina Ťažného Háku a Očí Bielizeň & Sleepwears

€11.57


Nie Je Šťastný? Stačí Vrátenie Peňazí.

Vážení priatelia, vitajte na našej predajni. Ak zistíte, že veľkosť nesedí ste alebo nie ste spokojní s výrobku, neváhajte a kontaktujte nás pre Free Vrátiť Služby. Potom, dostanete svoje peniaze späť. Neváhajte a Obchod Teraz.

Úvod

Milí priatelia, toto je jeden z našich 3/4 pohára podprsenku. To je drôt zdarma podprsenka , s upravenými popruhy, späť uzavretie dizajn. Dostali sme biela, čierna, ružová, zelená.

Tabuľka Veľkostí

Skontrolujte si svoju veľkosť podľa nižšie uvedenej tabuľky: napr: ak váš pod poprsie je 74 cm a horný poprsie je 86 cm, skúste 75B. (Prosím, dovoľte 1-2cm tolerancie vzhľadom na možnosť manual (manuálne meranie)

Vlastnosti Produktu

Tento francúzsky štýl podprsenka je drôt zdarma podprsenku.

Ťažného Háku a očí wirefree push up podprsenky, dokonale zapadajú hrudníka typ

Upravené popruhy duté brassiere dizajn. Ťažného Háku a očí.

Sexy zodpovedajúce pánty, možnosť nosiť bez zábran

Druh Pripomienky

V prípade, že máte akékoľvek pripomienky, alebo otázky týkajúce sa našich podprsenka nastaviť, láskavo hovoriť s náš tím služby. 7-20 pracovných dní, Rusko, 9-35 pracovných dní do Španielska, 12-25 pracovných dní, Spojené Štáty americké, 15-35 pracovných dní, Francúzsko, Japonsko, Kórea,Ukrajina, atď.

Čipky,Sexy Podprsenka a Nohavičky Nastaviť,Drôt Zdarma Podprsenka Nastaviť,Intímne Bielizeň,Ženy, spodné Prádlo,spodná Bielizeň Feminina,Ťažné Háku a Očí,spodná Bielizeň & Sleepwears

Štítky: štýlové a sexi podprsenka, podprsenka a nohavičky sex, horúce bavlna sleepwear, muži bielizeň sady, ženy lingrie, w3570 xeon, podprsenka pánty priesvitný set spodnej bielizne, galter priesvitný set spodnej bielizne, nastaviť bielizeň, šišku prívesok.


( 3 Hodnotenie )

Počet