Flamingo T-shirt ženy Letné T-shirts Love Pink Poďme Plameniakov party tričko žena Bežné grafické Topy Tee šaty

€2.75


Dobrý deň! Vitajte v našom obchode! Najnovšie Módne Ženy T-shirt !! Vysoká kvalita a Úplne nový 100% Hlavná Farba: PODĽA Obrázka Veľkosť: S M L XL XXL XXXL Materiál:Polyester,Spandex a Bavlna Golier: O-krku Rukáv: Krátky Rukáv T Shirt Package zahrnuté: 1x módne ženy tričko Pozornosť plz: Ak vaše telo je silnejšia, odporúčame zvoliť väčšiu veľkosť, vďaka. Prosím, láskavo odkaz na skutočné výška ,prsia veľkosť a veľkosť grafu (CM)pred nákupom/ponúk. Vďaka. Poznámka: 1.Je tam 2-3 cm rozdiel podľa ručné meranie. 2.prosím, skontrolujte meranie graf starostlivo pred zakúpením položky. 1 palec = 2.54 3 cm.Vezmite prosím na vedomie, že mierne farebný rozdiel by mal byť prijateľný vzhľadom na svetelné a displeja. 4.Ponúkame drop shipping služby, môžete tiež odoslať obrázky môžete predať. 5. Ak veľkoobchod, pls kontaktujte nás, dáme vám najlepšiu cenu.

Prezentovať Model a Produktov

.

Značka Príbeh

1.Spoločnosť sa špecializuje na oblečenie a predaj šperkov, s mnoho rokov skúseností v odbore; 2.Prevádzkových charakteristík spoločnosti na viacero druhov a zásady malé zisky, vyhrať dôveru domácich zákazníkov; 3.Spoločnosť úver, udržať zmluvy, na zabezpečenie kvality výrobku; 4.Spoločnosť s počet predajcov a výrobcov, aby stanoviť dlhodobú stabilnú kooperatívne vzťahy; 5.Spýtajte sa na viac,Dajte nám robiť veci lepšie!

Štítky: gardénia, tropické flamingo tričko ženy, handričkou ružová, 3d jeleň puzzle, narodeniny flamingo, dekor flamingo, flámska tričko žena, ružové plameniaky tričko žena, flamingo strany, flamant rose.


( 0 Hodnotenie )

Počet