Pre Riadítka rukoväte Spätné Bočné Zrkadlo Motocykel Zrkadlo na kawasaki suzuki honda, yamaha, KTM Ducati BMW, Aprilia Triumf

€16.33


Popis: Aftermarket 100% Nové Dobrom Stave a Ľahko Nainštalovať,Priame skrutka na väčšinu motocyklov, ktoré sú pomocou jednotného montážna skrutka zrkadlo Jeho štýlový dizajn je ideálny vyzdobiť svoj motocykel Pozícia: Vľavo a Vpravo Farba: Ako na obrázku ukázal Špecifikácia: 100% Zbrusu Nový Aftermarket vysokej kvality bar konci zrkadlá Materiál: Kusu Hliníka, Farba:Čierna/modrá/gold/red Množstvo:jeden pár PACKAGE ZAHRNUTÉ: jeden pár (Vľavo a Vpravo) Motocykel spätné zrkadlo Obutie: Univerzálny sa hodí pre všetky motocykle 7/8" 22 mm bar koniec pre yamaha ktm bmw, honda, suzuki mv kawasaki ducati... Poznámka: Pred objednávke, prosím, uistite sa, že náš produkt sa hodí pre váš motocykel. Ak ste spokojní s našimi výrobkami a službami, prosím, nechajte nás päť-hviezdičkový spätnú väzbu. Ak máte akúkoľvek otázku, prosím, láskavo dajte nám svoje správy. Pomôžeme vám zvládnuť problém čo najskôr.

Štítky: bmw f30, qian25, kryt ktm, bmw motocykel s1000xr, ducati spätné zrkadlo, riadidlá zrkadlo, zrkadlo motocykel yamaha, kryt ducati, street twin triumf, rukoväť triumf speed triple.


( 0 Hodnotenie )

Počet