1 Pár 3D Kovov Anjel krídla, Auto Nálepky, Znak, Odznak pre Univerzálne Autá, Moto Bike Dekoratívne Doplnky Auto Styling

€6.26


Prosím, ospravedlňte drobné chyby ručné meranie. V druhu, prosím, zvoľte inú farbu, ak vám nevadí, rôzne farby.

Auto prihlásiť vložiť metóda (len pre referenčné účely) 1. Je lepšie sa čistí pozíciu, aby sa prilepili s alkoholom, suché a udržať povrch suchý, bez vody, ropných škvŕn a prachu, a že je lepšie, aby vosk nedávno. 2, podľa veľkosti auta nálepku, Vyberte si byt mieste, bez radiány. Potom odstráňte base papier lepidlo na zadnej časti vozidla označiť, (keď lepenie, je najlepšie tepla lepidlo s elektrickým vlasov, alebo pomoci lepidla musí byť potiahnuté, aby sa to viac lepkavé), držať ju priamo a stlačte ju rukami.

Poznámka: keď lepidlo sa nanáša, snažte sa pohybovať to znova, a nie okamžite vytiahnite ho ručne testovať pevnosť lepidla. to sa ľahko poškodiť lepidlo. nie je umývanie auta do 2 dní po lepidlo sa nanáša.

Štítky: auto samolepky anjel strážny, auto samolepky anjel strážca, nálepku krídlo, anjel auto nálepky, anjel znak, formula 1 simulátor, anjel laser nálepky, auto, moto model, lincoln navigator hračka, anjel krídla, auto nálepky.


( 2 Hodnotenie )

Počet