Z011 2" 45mm, Tri 3 Čeľuste Chuck 1.8~56mm /12~65mm Upínanie pre Mini Sústruh s Dvoma Zámok Prúty

€14.54


Kovové tri-pazúr doska Tri čeľusť self-centrovanie prepojenie chuck . Použitie pre Všetky typy DIY Mini Sústruh Stroj

Package Zahrnuté:

1 45mm 3 čeľuste chuck

Model: Z011

Chuck priemer: 48 mm

Závit: M12*1

Upínacie vonkajší priemer: 12 mm~65mm

Upínanie s Vnútorným priemerom: 1.8 mm~56mm

Maximálny upevňovaciu priemer: 20 mm

Otvor priemer: 10 mm

Materiál: zliatiny zinku

Používa: pevné plné alebo duté okrúhle materiál, trojuholník materiál, šesťhranné materiálu.

Okrem toho, dva zamykanie žehličky sa použiť na zablokovanie tri-pazúr doskou, nie spojovacie tyče! Prosím, rešpektovať!

Vložte dve zamykanie žehličky na dva malé otvory z troch-pazúr doska, otočiť tri-pazúr disku zámok žehličky na otvorenie alebo zatvorenie troch pazúry, otáčajte, kým chuck tri-pazúry sú vytlačená, a zmeniť smer tri-pazúry na zmenu tri-pazúr dosky. Maximálna veľkosť zaseknutá obrobku.

Poznámka: Pri inštalácii tri čeľusť, počet pazúr by mali byť v jednom-na-jeden korešpondencia s číslom na disku. Tri pazúry by mali byť naskrutkovaný v poradí A, B a C počas inštalácie, a dávajte pozor na závitové sprievodca vo vnútri tri-pazúr dosky. Na vrub, zárez je priskrutkovaná do drážky A-pazúr, a-pazúr je priskrutkované groove B-pazúr. B-pazúr je priskrutkovaná k C-pazúr C-pazúr. Čísla zodpovedajúce pozitívne pazúry sú: A-A, B-B, C-C!

Wh sk spracovanie veľkých obrobkov, musíte použiť anti-pazúry. V tomto čase, aby pazúry sú: C-A, A-C, B-B! (Zadnej strane pazúr môže byť až 45 mm priemer!)

Doprava Pripraviť package: Budeme loď sa položky v priebehu 1 až 2 pracovných dní po úhrade potvrdené www.tantra-egypt.sk. Budeme vás informovať, ak potrebujeme viac času na prípravu položky. Prosím, otvorte balík a skontrolovať, či sú niektoré škody pred prihláste sa, ak tam sú niektoré škody , prosím, prihláste sa a ihneď nás kontaktujte.Máme loď na worldwidebut Ak vaša krajina je vlastná prísne, prosím, kontaktujte nás pred cenovú ponuku na kontrolu detail a potvrdené.

Platby prijímame kreditné karty,banky, TT,western union atď Platba musí byť vykonaná v 48hours dražby čas ukončenia Dovozné clá, dane a poplatky nie sú zahrnuté v položke cenu alebo poplatky za dopravu. Tieto poplatky sú kupujúceho zodpovednosti

Kontaktujte nás Vitajte na celom svete zákazníka informovať a otázky,budeme sa snažiť v našich silách, aby spätnú väzbu zákazníka e-mail v priebehu 1-2 pracovných dní,ak nie pls skontrolujte e-mailovej schránky opäť spokojnosť Zákazníka je pre nás veľmi dôležité.

Štítky: k01 63, kovové sústruh chuck späť dosky, spindl, drevené sústruh chuck, čeľuste sústruh, sústruh skľučovadla 200, späť chuck, 100 chuck sústruh, late chuck, vastar keyless vŕtať chuck.


( 0 Hodnotenie )

Počet