Taliansko pravej Kože Watchband pre Huami Amazfit GTR 47mm 42mm Smart Hodinky Kapela Rýchle Uvoľnenie Popruhu Motýľ Spona Náramku

€13.22


Taliansko Skutočné Teľa Kožené Watchband + Motýľ Pracka + Rýchle Uvoľnenie pre Huami Amazfit GTR 47mm 42mm 2 Farby 4 Možnosti, Tmavo Hnedej, B, Tmavo Hnedé S, Svetlo Hnedá B, Svetlo Hnedá S (B Znamená, Čierna Pracky s Black Adaptér, S Znamená, Strieborné Spony so Striebrom Adaptér) TMAVO HNEDÉ B TMAVO HNEDÁ SVETLO HNEDÁ S B SVETLO HNEDÁ S Špecifikácia: - Vyrobené z Talianska pravé hovädzie kože (dvoch Strán), na prednej strane je Semiš Vzor, ktorý je vintage a niektoré špeciálne dobrý dotyk pocit; zadná strana je z Obyčajného Vzor, ktorý je vodotesný, mäkké a pohodlné na nosenie. - Crafetd šitie s elegantné línie, a nerezovej ocele motýľ pracka, elegantné, nikdy spadnúť a pohodlné na používanie. - Rýchle Uvoľnenie dizajn, stačí nainštalovať a odpojte kapely priamo do ruky, žiadne nástroje, ktoré sú potrebné, žiadne starosti! - Nastaviteľná veľkosť pre jednotlivé zápästia, vhodné pre Mužov aj Ženy. Poznámky: - Len watchband na predaj, sledujte zobrazené na fotke NIE je v cene!!! Balenie obsahuje: 1 x Watch Band 3 x Rýchle Uvoľnenie Jar Bar (2 Pevné na Kapely, a 1 pre Náhradné)

Štítky: smartwatch, amazfit, hodinky hublot pracky spona, amazfit nexo pokraji 2, gt 2e, 24 mm nato remienok, amazfit gtr popruh, amazfit tempo smartwatch, 5 mi kapela popruh, príslušenstvo amazfit gtr 47mm.


( 3 Hodnotenie )

Počet